Τρίτη, Απριλίου 12

Η οικολόγος Pamela

Η Pamela Anderson έπρεπε να αγοράσει ένα δώρο για τα 70α γενέθλια της καλής της φίλης Vivienne Westwood και επειδή δε προλάβαινε, είπε να απευθυνθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Cool Earth και να αγοράσει μερικά στρέμματα προς τιμήν της. Η κίνηση αυτή ήταν φιλικά διακείμενη προς το περιβάλλον, αφού ενίσχυσε οικονομικά, περίπου 30 στρέμματα, στο δάσος του Αμαζονίου.

Η σχεδιάστρια Vivienne στηρίζει φανατικά τη συγκεκριμένη οργάνωση, καθώς πιστεύει ότι οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στο βασικό πρόβλημα του Αμαζονίου που είναι η αποψίλωση.Αυτού του είδους οι χορηγίες σε κομμάτια γης, έχουν στόχο φυσικά την προστασία του περιβάλλοντος καθώς αποτρέπουν την αποψίλωση και την ίδια ώρα προφυλάσσουν την ατμόσφαιρα από την απελευθέρωση τόνων, διοξειδίου του άνθρακα.Η καυτή ναυαγοσώστρια είναι επίσης γνωστή και για τον αγώνα που δίνει καθημερινά για τη προστασία και τα δικαιώματα των ζώων!Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, στη Pamela για το σημαντικό της έργο!
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .