Τετάρτη, Φεβρουαρίου 29

Θάψτε το ΠΑΣΟΚ, εξαφανήστε το απ’ τους …χάρτες! Φέρνει καραβάνια λαθρομετανάστες (για ψήφο) απ’ την πίσω πόρτα …

Νομιμοποίηση ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ μεταναστών απο την πίσω πόρτα παει να περάσει το κόμμα του δουλεμπορίου…  

by


Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πράσινες κομπίνες για νομιμοποίηση εξπρές παράνομων μεταναστών η διάταξη που στο άσχετο έφερε ο Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και βρίσκεται «ατάκτως ειρημένη» μέσα στον κρίσιμο εφαρμοστικό νόμο για την εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης.

Δείγμα και αυτό, του τι προτεραιότητες έχει το ΠΑΣΟΚ! Με 21% την ανεργία των γηγενών, η κύρια μέριμνα του ΠΑΣΟΚ και του αρμόδιου υπουργού του, είναι πώς θα νομιμοποιήσουν και άλλους μετανάστες!
Και δη παράνομους!
Πέρα από αυτά είναι και ύπουλος ο τρόπος που προσπαθούν να …..  >>>>>>>


το περάσουν, το περνάνε.
Αντί να το βάλουν στο κυρίως νομοσχέδιο αφού ξέρουμε ότι το είχαν έτοιμο από εξαμήνου
κάνουν την κουτοπονηριά και το ρίχνουν στην αναμπουμπούλα μπας και περάσει «στο ντούκου» και δεν το μυριστεί κανένας!! Στα μουλωχτά.
Τόση ζέση για να βοηθήσουν τους μετανάστες τα παιδιά! Που «ρισκάρουν» ακόμα την άρνηση της ψήφισης από τη Νέα Δημοκρατία που αντιδρά δια του εκπροσώπου εισηγητή Νίκου Νικολόπουλου σθεναρά και δυναμικά ο οποίος είπε:
«Η συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη κυρίες και κύριοι συνάδελφοι είχε βγει σε διαβούλευση στο opengov οπότε κανονικά θα έπρεπε να συνοδεύεται από την Έκθεση διαβούλευσης.
Επί της ουσίας, το νομοσχέδιο καλεί τους «παράνομους μετανάστες» (!!!!) να δηλώσουν μαζί με τον εργοδότη τους τα στοιχεία τους!
Δηλαδή, σε ένα νομοσχέδιο που ενσωματώνεται η οδηγία για κυρώσεις σε όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες εμείς εισάγουμε την καινοφανή διαδικασία να την «χαρίσουμε στον εργοδότη».
Δείτε τι λέει ο εμπνευστής του συνθήματος «Μία, δύο, τρεις, πολλές οι Υπατίες»: Ο εργοδότης απαλλάσσεται από τις οφειλόμενες ασφαλιστικές και λοιπές εισφορές καθώς και από την επιβολή κυρώσεων για την απασχόληση διαμένοντος πολίτη… παρανόμως στην Ελλάδα »!!!
Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε.
Επιμένει μέχρι αυτής της ώρας.
Υπό τις παρούσες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες η εισαγωγή τέτοιας λογικής παροχών αποτελεί εγκληματικό πολιτικό λάθος σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων άνεργων.
Είναι λάθος η εισαγωγή τέτοιων θεμάτων αυτή την εποχή και μάλλον εξυπηρετεί αλλότριες σκοπιμότητες .
Εισάγεται ως τροπολογία κομμάτι μεταναστευτικής πολιτικής . Εάν και σε γενικές γραμμές είναι προς την σωστή κατεύθυνση, οι διαδικασίες αυτές πρέπει να εισαχθούν από την επόμενη κυβέρνηση και να ενταχθούν σε ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική.
Για να δούμε αύριο θα επιμείνει η Νέα Δημοκρατία, θα μπορέσει η πίεση του Νίκου Νικολόπουλου να αποτρέψει μια μαχαιριά στο σώμα της Ελλάδος;
Η για άλλη μία φορά θα έχουμε “συνευθύνη” σε ένα εθνικό έγκλημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .