Σάββατο, Ιουνίου 30

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βαθύ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο οδοντίατρος που "ξεδόντιασε" τον Τσοχατζόπουλο




Ρε τι γίνεται...
Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον οδοντίατρο εξ Αμερικής Νίκο Γεωργουλάκη-ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης της Nobilis αλλά κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και κανέναν παρά μόνο την ήδη προφυλακισμένη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου-φέρνουν τα πάνω κάτω στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου....

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του spirospero.gr ο κ. Γεωργουλάκης όχι μόνο γνωρίζει τον Άκη αλλά εχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στενά...στενότατα!

Ο Νϊκος Γεωργουλάκης το 1978 υπήρξε αρχισυντάκτης της εφημερίδας "Εξόρμηση" που ήταν το επίσημο κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ!

Διαχειρίστρια της εφημερίδας-την οποία επόπτευε εκ μέρους του Κινήματος ο Άκης Τσοχατζόπουλου-ήταν η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου!

Αποκαλύπτεται ότι η υπόθεση έχει την αφετηρία της ...βαθιά πίσω στο χρόνο και την πολιτική ιστορία του Άκη.

Στα τέλη της δεκαετίας του '70, ο Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με τον Κώστα Λαλιώτη και τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά αποτελούσαν την περίφημη "τρόϊκα" του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί οι τρεις επόπτευαν και το κομματικό όργανο, την εφημερίδα "Εξόρμηση"

Στην εφημερίδα αυτή το 1978 εργάστηκε ως συντάκτης ύλης και αργότερα ως αρχισυντάκτης ο οδοντίατρος σήμερα Νίκος Γεωργουλάκης.

Παλιά στελέχη της εφημερίδας θυμούνται έναν χαρισματικό δημοσιογράφο, πιστό στο κόμμα και τις αρχές του που κατάφερνε να συνεννοείται άψογα με την "τρόϊκα" .

Το 1980 ο κ. Γεωργουλάκης έφυγε από την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ.

Τα νέα αυτά στοιχεία που έρχονται στο φως από το spirospero δείχνουν την ανάγκη να εξεταστεί από διαφορετική οπτική γωνία η κατάθεσή του, την οποία επίσης αποκάλυψε το spirospero και στην οποία αναφέρει ότι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση με τις μίζες γνωρίζει μόνο τη λογίστρια η οποία του ζήτησε απλά να είναι αντίκλητος στις ΗΠΑ κάποιας εταιρείας!



http://planet-greece.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .