Πέμπτη, Οκτωβρίου 11

Μονόφθαλμος , Χοντρός , και Κουρέλης , αποφάσισαν ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ: Πρέπει να τους πληρώνεις και φόρο βλακείας σε όλα τα ακίνητα από το 2013, ακόμα και τα κατσάβραχα...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!

Φόρος σε όλα τα ακίνητα από το 2013 

Θα επιβάλλεται φόρος από την εταιρία Δολοφόνων Σαμαρά και ΣΙΑ ,σε ιδιοκτήτες σπιτιών, οικοπέδων και χωραφιών...Αλλά τι σας νοιάζει εσάς ; Εσείς δε χαμπαριάζετε με τίποτα απ' όλα αυτά, εσείς εκεί στο χουζούρι σας συνεχίστε...

Να αντικαταστήσει το Ειδικό Τέλος Ακινήτων και το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας με ένα ενιαίο φόρο που θα επιβαρύνει κάθε ακίνητο, και όχι μόνο τα ηλεκτροδοτούμενα, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Ο νέος φόρος, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από το 2013, θα επιβάλλεται σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, χωραφιών και οικοπέδων, εντός και εκτός σχεδίου πόλεως, με στόχο ετήσια έσοδα 3 δις. ευρώ.

Όπως δημοσιεύουν τα Νέα, εξαιρέσεις θα υπάρχουν για τους κατ’ επάγγελμα αγρότες, όμως με συγκεκριμένα όρια στρεμμάτων, που θα οδηγούν σε φορολόγηση των μεγαλοαγροτών.

Στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου έχει πέσει και η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας, πλην των ναών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .