Στο Λευκό Οίκο ο Σαμαράς για συνάντηση με τον Ομπάμα

Σ.σ. Χορτάσαμε ψέματα , πήξαμε  στις επενδύσεις φτάνει πια...δεν θέλουμε άλλα ψέματα ούτε  επενδύσεις άλλες! oxafies.com
Ο πρωθυπουργός ξεκινάει γύρο διεθνών επαφών για να φέρει επενδύσεις-Από τη Μάλτα, το Κατάρ και την Μόσχα και το Πεκίνο, στην Ουάσινγκτον με επίσκεψη στο Λευκό ΟίκοΗγέτες, επιχειρηματίες και αξιωματούχους δεκάδων χωρών αναμένεται να δει
το επόμενο χρονικό διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς ξεκινάει τον νέο αγώνα των επενδύσεων για τη χώρα μας.


Σήμερα ο Πρωθυπουργός θα κάνει ταξίδι αυθημερόν στη Μάλτα όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής στη συνεδρίαση του ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) με θέμα «Η απάντηση είναι περισσότερο Ευρώπη-Ολοκληρώνοντας τη Νομισματική και Οικονομική Ένωση» και θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Μάλτας, Λόρενς Γκόνζι.

Στις 27 Νοεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται το Κατάρ, με σκοπό να συζητήσει ο ίδιος – για πρώτη φορά ως Πρωθυπουργός «θέματα επενδυτικού ενδιαφέροντος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διπλωματικό γραφείο του Πρωθυπουργού βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ουάσινγκτον, τη Μόσχα και το Πεκίνο ώστε να κλειστούν ανάλογα ραντεβού το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος, ημερομηνία για συνάντηση κορυφής με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα αναζητά το Μέγαρο Μαξίμου και το αίτημα έχει ήδη φθάσει στον Λευκό Οίκο.

parapolitika.g