Κυριακή, Δεκεμβρίου 23

Κι άλλη χρεοκοπία! Αίτηση υπαγωγής στο Άρθρο 99 από την γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ



Στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κατατέθηκε η αίτηση για την ένταξη της Αγνό στο άρθρο 99, δηλαδή στη διαδικασία συνδιαλλαγής με τους πιστωτές της.
Η επιχείρηση κατέθεσε και αίτηση προσωρινών μέτρων προστασίας από τους πιστωτές, αίτημα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.
Να σημειωθεί πως η πάλαι ποτέ συνεταιριστική βιομηχανία της Θεσσαλονίκης Αγνό βρίσκεται από το 2003 στην ιδιοκτησία της εταιρείας
Κολιός, η οποία την εξαγόρασε από την ΑΤΕ.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια η Αγνό αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας εξαιτίας και των καθυστερήσεων στις πληρωμές από τα σούπερ μάρκετ, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στην καταβολή των μισθών προς τους εργαζομένους της Αγνό.
Το 2011, το μερίδιο της Αγνό στα γαλακτοκομικά με βάση τον όγκο των πωλήσεων πανελλαδικά ήταν 1,7%, αλλά από τις αρχές του 2012 η εταιρεία χάνει σημαντικό μερίδιο αγοράς με τα στοιχεία του 8μηνου να δείχνουν συρρίκνωση του μεριδίου πανελλαδικά στο 1,2%.
 .xkatsikas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .