Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

«Πήγα καλά, έβγαλα χρήματα, έχω θέρμανση στο σπίτι μου», δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας.Μόνο που τα λεφτά που έβγαλες σου τα 'δωσε ο ελληνικός λαός Νταλάρα, πράγμα που εσύ δεν το εκτίμησες και πήγες απ' το στρατόπεδο των εχθρών μας. Ντροπή σου Νταλάρα! Είσαι προδότης!

«Πήγα καλά, έβγαλα χρήματα, έχω θέρμανση στο σπίτι μου», δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας


Για το είδος της διασκέδασης που δεν θέλει να προσφέρει στον κόσμο μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας σε πρόσφατη συνέντυξή του.

«Πήγε καλά η ζωή μου, έβγαλα αρκετά χρήματα, μπορώ να ζήσω! Τώρα που ο κόσμος απελπίζεται, εγώ μπορώ να πάω σπίτι μου, να πατήσω το κουμπί και να έχω θέρμανση. Κάποιος άλλος δεν έχει. (…) Πολλοί έτρεξαν να διαφημιστούν μέσω των ενοχών μου». Αυτό απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας στους επικριτές του σε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος.

Όσον αφορά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε, ο δημοφιλής τραγουδιστής επισήμανε πως «Αυτό ήταν κατευθυνόμενο. Σε έναν χώρο με 2.000 ανθρώπους δέκα άτομα φωνάζουν και διαμαρτύρονται ενώ είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία.Δεν ήθελα να ασχολούμαι με σκουπιδοτενεκέδες και σκουπίδια. Δεν άνοιξα ποτέ τα σκουπίδια κανενός να δω τι έχουν μέσα. Έτσι κι από εσάς, δεν θέλω να ανοίγετε τα σκουπίδια μου. Τα σκουπίδια είναι σκουπίδια».

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αιχμές που αφήνει για τους συναδέλφους του, όσον αφορά την προχειρότητα των δουλειών τους «Δεν θέλω να ανέβω στη σκηνή και να τραγουδήσω ό,τι τύχει και να παίξω εγώ και οι συνάδελφοί μου οτιδήποτε, σε έναν οποιοδήποτε χώρο, που σας προσφέρουν οτιδήποτε και μπαίνετε με οποιοδήποτε εισιτήριο. Θέλω αυτό που κάνω να εμπεριέχει και εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .