Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

«Δεν γίνεται να είσαι θαυμαστής του Τσάβες και του Ομπάμα»


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δέσμιος των πολιτικών αντιφάσεών του και οι θέσεις του αλλάζουν ανάλογα με την ήπειρο ή τη χώρα που επισκέπτεται ο κ. Τσίπρας», δήλωσε σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής ο Φώτης Κουβέλης, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι δεν γίνεται να είσαι ταυτόχρονα θαυμαστής και του μοντέλου Τσάβες και του μοντέλου Ομπάμα.

Δεν γίνεται να μιλάς για «Μερκελιστές» και μετά από λίγο να συναντιέσαι «μετά βαΐων και κλάδων με τον κ. Σόιμπλε».

Για τη σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια αλλά και ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, είπε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν συμμετέχει στις στείρες αντιπαραθέσεις και είναι αντίθετη σε κάθε μορφή τεχνητής έντασης και πόλωσης.


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση χρειάζεται ένα καλύτερο συντονισμό στη λειτουργία της και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ενώ πρόσθεσε πως ένας ανασχηματισμός δεν θα προσφέρει κάτι στην παρούσα στιγμή. Ο στόχος μας είναι οι εκλογές να γίνουν όπως προβλέπει το Σύνταγμα, τόνισε.

Για την κριτική που ασκείται στη ΔΗΜΑΡ ότι προσπαθεί να είναι ταυτόχρονα κυβερνητικός εταίρος και ένα είδος ελεγχόμενης ενδοκυβερνητικής αντιπολίτευσης, απάντησε ότι «στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταθέτουμε τις εναλλακτικές μας προτάσεις και διαφωνίες. Πρέπει σε όλα τα ζητήματα να βρίσκουμε τον κοινό τόπο. Δεν είναι μονοκομματική αυτή η κυβέρνηση».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
zougla.gr

1 σχόλιο:

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .