Δεν βρίσκουν φάρμακο για τα εγκεφαλικά τους, γιαυτό και παίρνουν τα όπλα να χτυπήσουν τη Χ.Α. !!! *** ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

ΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠ’ ΤΗ ΜΕΣΗ …. 

ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΥΓΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ …


(ΑΛΚΟ – ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι)

Ήταν “κρυφό” μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται “Χρυσή Αυγή”, που ως άλλος Ηρακλής έρχεται να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία, που συμβολικά σήμερα παίρνει τη μορφή του πολιτικοικονομικού καθεστώτος.

  • Tα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης επιγραμματικά δείχνουν:      

  • Τη διάλυση ΠΑΣΟΚ, Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ΔΗΜΑΡ     

  • Το δίπολο της εξουσίας αλλάζει και πρωταγωνιστές έχει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     

  • Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας ρίχνει ίσως το πιο “ακροδεξιό” χαρτί της για να συγκρατήσει την ιλιγγιώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής  

Χωρίς να πολυλογούμε λοιπόν προχωρούμε αναλυτικά στα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΠΑΝΗΓΥΡΙ  ΠΙΟ ΚΑΤΩ  >>>>>>>>>>

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ  

Νέα εικόνα

Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν.

Το δίπολο της εξουσίας έχει ….

αλλάξει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεκδικεί επί ίσης όροις την εξουσία όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Τα δύο κόμματα  (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) καθώς και τα “αντισυστημικά” (ΚΚΕ – Αν.Ελ.) έχοντας μηδενικό έρεισμα στην κοινωνία είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ψάξουν τις συνεργασίες για να καταφέρουν να διαιωνίσουν έστω και ελάχιστα την παρουσία τους στον πολιτικό στίβο πριν το κύκνειο άσμα τους.

Τα “Λοιπά κόμματα” εμφανίζουν ένα ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό αλλά λόγου του κατακερματισμού των ψήφων μεταξύ τους κανένα από αυτά δεν συμπληρώνει το 1,5% που είναι το όριο της συγκεκριμένης δημοσκόπησης (μήπως γιατί είναι και το όριο της κρατικής επιχορήγησης;).

Οι αναποφάσιστοι λόγω της πολιτικής συγκυρίας που τείνει να αποκτήσει χαρακτηριστικά προεκλογικής περιόδου λιγοστεύουν αρκετά σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που γνωρίζαμε.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ  :

συσπειρωσεις

Είναι η κάρτα που μάλλον είναι και η μοναδική που δημοσιεύεται με ψήγματα αλήθειας και στις φανερές έρευνες.

Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό συσπείρωσης δεικνύοντας την πίστη και την προσήλωση των ψηφοφόρων στην πολιτική της δράση και λόγο, καταβαραθρώνοντας την ρητορεία των συστημικών κατηγόρων της για απουσία προτάσεων.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ :

Η συγκεκριμένη μέτρηση έχει να κάνει περισσότερο με την αποδοχή του κόσμου στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων.

Αν σκεφτεί κανείς την καθημερινή ρυπαρή προπαγάνδα εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος και του φυλακισμένου Αρχηγού του, καθώς και την παντελή απουσία του  από τα ΜΜΕ, είναι άθλος, ή για να πούμε προτιμότερα δείγμα μεγάλου ηγέτη, η θέση που καταλαμβάνει πάνω από τους επικεφαλείς άλλων παρατάξεων που έχουν καθημερινά θέση σε όλα τα ΜΜΕ με διθυραμβικές αναφορές και με πλάτη τους δικούς τους ρουφιανοπαπαγάλους των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Μεγάλο ρόλο στη σειρά των προτιμήσεων παίζει αφ’ενός στην περίπτωση του Σαμαρά το γεγονός ότι πρωθυπουργεύει με αποτέλεσμα να έχει μια πειθώ, και αφετέρου του Τσίπρα που προβάλλεται ως το αντίπαλο δέος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ  :

Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτυπώνει πιο καθαρά, με βάση παραμετρικές αναλύσεις, όπως τις συσπειρώσεις των κομμάτων, την παράσταση νίκης, την αποδοχή των πολιτικών αρχηγών και τις μετακινήσεις ψηφοφόρων/αναποφάσιστων, ποιά κόμματα είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά στο επόμενο διάστημα.

Είναι ευκρινές λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή εμφανίζει τη μεγαλύτερη δυναμική και αποτυπώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει το αντιστάθμισμα του καθεστώτος στην περαιτέρω δημοσκοπική έκρηξη του Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί μαζί με τη Χ.Α. είναι τα μοναδικά κόμματα που δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα, έως καθόλου, από τις μεταβολές του μάκρο-περιβάλλοντος (κοινωνία, οικονομία) λόγω κυρίως της πολιτικής τους δράσης.

Παράσταση Νίκης  :

Παράσταση ΝΙΚΗΣ

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης κάρτας αλλά εδώ είναι το “ζουμί” όλης της μέτρησης, καθώς η μέτρηση αυτή αποτυπώνει την αντίληψη που έχει ο κόσμος για τα κόμματα που θα διεκδικήσουν την εξουσία και την εκλογική συνείδηση που αποκτά λόγω της πόλωσης και του…”ρεύματος”.

Κοινώς “το καφενείο τι λέει…; Ποιός κερδίζει; Ποιόν θα ψηφίσει ο κόσμος;”

Η δεύτερη θέση της Χρυσής Αυγής με μικρή απόκλιση από την πρώτη, φανερώνει όχι μόνο την αποδοχή του λαού στις θέσεις της, αλλά και την αναγνώριση των Ελλήνων, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, ότι αυτή τη στιγμή είναι εν δυνάμει Κυβέρνηση. Και φουλάρει καθημερινά προς την πρωτιά, όσες φυλακές κι όσες ψευτοκατηγορίες κι αν αιωρούνται στον αέρα, ο κόσμος δεν μασάει πλέον…

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  (το μέγα πρόβλημα τους!):

 Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται στοιχεία της έρευνας είναι η καταγραφή της πρόθεσης ψήφου των Αθηναίων για τις δημοτικές εκλογές.

Οι πληροφορίες που είχαμε μέχρι τώρα είναι πως τα μοναδικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον του Ηλία Κασιδιάρη, είναι οι Δένδιας – Γεωργιάδης και Βορίδης.

Ωστόσο η συγκεκριμένη μέτρηση, πιθανότατα λόγω της αδυναμίας των άλλων δύο να αντιπαρατεθούν δημοσκοπικά με τον εκπρόσωπο τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος, μετρά μόνο το δίπολο Βορίδη – Κασιδιάρη.

Μέχρι την ώρα που ήρθε στα χέρια μας η έρευνα είχε μετρηθεί στο 60% του δείγματος, η διαφορά μεταξύ των δύο και ήταν στα όρια του στατιστικού σφάλματος με ισχνό προβάδισμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, είναι και (αν)-επίσημα δεύτερο κόμμα και είναι ηλίου φαεινότερο η διαρκής προσπάθεια των κέντρων εξουσίας να φιμώσουν και να εξοντώσουν με κάθε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα (ψέματα για “ρατσιστικές επιθέσεις”, τρομονόμοι, βόμβες στα γραφεία, σχεδιαγράμματα και ψευτοφωτογραφίες με όπλα και “ναζιστικούς”χαιρετισμούς, σκίτσα απ’ τις απόκριες  κι αλλες πολλές  μαϊμουδιές)…

Ότι και να κάνουν όμως το ποταμί ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ…. 

source