Τετάρτη, Μαρτίου 12

Ο πληρωμένος προδότης της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου προετοιμάζεται για τη μεγάλη ρεβάνς από τον συνεταίρο του Βενιζέλο

George-Papandreou-Greek-PM
Είναι ο τελευταίος των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός. Και πιθανότατα, ο τελευταίος Έλληνας πολιτικός γύρω από τον οποίο συσπειρώθηκαν ευρύτερες πλειοψηφίες, επειδή πίστεψαν στο σύνθημα περί των “λεφτών που υπήρχαν”, στις βουλευτικές εκλογές του 2009.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, που παρέλαβε το κόμμα το οποίο ίδρυσε ο πατέρας του, με διαδικασία… θαμπού δαχτυλιδιού, και το παρέδωσε περίπου μετά από εσωκομματικό εκβιασμό, έχει πολλαπλασιάσει τις δημόσιες παρεμβάσεις του το τελευταίο διάστημα. Παρεμβάσεις ηχηρές και πολιτικά στοχευμένες.

Η σημερινή επίθεση του Γιάννη Πρετεντέρη προς τον Γιώργο Παπανδρέου μέσω άρθρου του στα “Νέα”, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους “παπανδρεϊκούς”, στο στρατόπεδο των οποίων ηχούν τύμπανα πολέμου κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αλλά και του ίδιου του γνωστού δημοσιογράφου.
Στο παρασκήνιο, εκείνοι που μπορούν να διαβάσουν τη “μετακίνηση ισορροπιών” στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της Κεντροαριστεράς. βάζουν στοίχημα ότι το βράδυ των ευρωεκλογών, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανοίξει τη διαδικασία διαδοχής του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Μια εκτίμηση που, εφόσον επιβεβαιωθεί, φέρνει εκ των πραγμάτων πιο κοντά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές.http://ysterografa.gr