Τρίτη, Απριλίου 22

ΠΕΔΥ: Πρεμιέρα των τηλεφωνικών ραντεβού με χρέωση

Φωτογραφία για ΠΕΔΥ: Πρεμιέρα των τηλεφωνικών ραντεβού με χρέωση
Γράφει: Βασιλική Αγγουρίδη - VIRUS.COM.GR

Ραντεβού σε συγκεκριμένες Μονάδες του ΠΕΔΥ θα μπορούν να κλείνουν από αύριο τηλεφωνικά οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός.

Πίνακες με τις Μονάδες Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ), για τις οποίες θα μπορούν να προγραμματίζονται τηλεφωνικά επισκέψεις ασφαλισμένων, ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ.

Από αύριο, λοιπόν, 23 Απριλίου θα μπορούν να καλούν στα τέσσερα διαθέσιμα πενταψήφια νούμερα για να προγραμματίζουν ραντεβού. Παρότι, βέβαια, όπως μαρτυράει και το ηχογραφημένο μήνυμα που ακούγεται έως σήμερα όταν κάποιος καλεί έναν από αυτούς τους αριθμούς, οι Μονάδες έπρεπε να είχαν επιστρέψει σε πλήρη λειτουργία από τις 18 Μαρτίου.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως και έτσι ο ΕΟΠΥΥ ανακοινώνει πως από αύριο «ξεκινάει η λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Ζήτησης Υπηρεσιών Υγείας (Σ.Δ.Ζ.Υ.Υ) στις Μονάδες Υγείας του ΠΕΔΥ» που αναγράφονται σε πίνακες, οι οποίοι επισυνάπτονται.

Όσοι ασφαλισμένο επιθυμούν να βρουν γιατρό σε ένα από τα παρακάτω Ιατρεία του ΠΕΔΥ μπορούν να καλούν στα πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα: 14554, 14784, 14884, 14900 κατά τις ώρες 07:00-19:00.
medispin