Τετάρτη, Απριλίου 23

Η Πάμελα Άντερσον μετανιώνει για τις γυμνές φωτογραφίσεις της

Και μετανιώνει την ώρα που μόλις πόζαρε για άλλη μια φορά ολόγυμνη!

Την τετράγωνη λογική της προικισμένης σταρ δεν είναι εύκολο να την παρακολουθήσει κανείς, αν και θα κάνουμε μια τελευταία -και απέλπιδα- προσπάθεια.

Αφού λοιπόν η 46χρονη Πάμενα δήλωσε πρόσφατα πως μετάνιωσε για τη γυμνή φωτογράφισή της στο Playboy, καθώς οι δύο έφηβοι γιοι της αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σχολείο από τα γυμνόστηθα καμώματα της μαμάς, προσυπέγραψε τη δήλωσή της με τι άλλο, με μια ολοκαίνουρια και θεόγυμνη δουλειά!

Για άλλο βέβαια περιοδικό, κι εκεί μπορεί να κρύβεται η ουσία των ισχυρισμών της: ότι μετάνιωσε για τη γυμνή δουλειά στο Playboy (και μάλιστα για την αρχική, τον Φεβρουάριο του 1990!), όχι για τις γενικότερες γυμνές πόζες της σε άλλα περιοδικά...

Λέει λοιπόν η ξανθιά σεξοβόμβα: «Όταν τα παιδιά μου μπήκαν στην εφηβεία, ήταν δύσκολο γι' αυτά (αναφέρεται στα γυμνά πρωτοσέλιδα του Playboy). Τσακώνονταν συνεχώς με όσους τους πείραζαν. Μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει που τους έκανε να υποφέρουν ή να νιώθουν άβολα. Αλλά η ζωή μας είναι η ζωή μας. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ κοντά, έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες. Αυτά μας έκαναν να έρθουμε κοντά και έκαναν την οικογένειά μας πιο ανθεκτική».



Τι μαθαίνουμε λοιπόν από τη δήλωση; Ότι οι γυμνές φωτογραφίσεις ήταν κακές για τα παιδιά, αλλά έκαναν την οικογένεια πιο δεμένη! Οπότε το κακό έγινε καλό; Κι αν τελικά έκανε καλό στους τρεις τους, γιατί ήταν αρχικά κακό; Μπερδευτήκαμε, όσο να πεις!

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το αλλοτινό μωρό του «Baywatch» προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις. Πίσω στα 2010, είχε επίσης δηλώσει: «Τα παιδιά μου τα κοροϊδεύουν συνεχώς επειδή πόζαρα γυμνή». Και την έκανε τη δήλωση την ώρα που πήγαινε σε πάρτι του Playboy! «Όταν εμφανίζεσαι γυμνή, δεν σκέφτεσαι ότι μια μέρα θα έχεις παιδιά που θα δουν τη φωτογράφιση».



Κάτι που βγάζει φυσικά απόλυτο νόημα, καθώς από το 2010, όταν και άρχισε να συνειδητοποιεί η εκρηκτική Καναδή τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή των έφηβων γιων της (του 17χρονου Ντίλαν και του 16χρονου Μπράντον) η αδαμιαία περιβολή της, δεν έχει σταματήσει να μας δείχνει τα κάλλη της, και χωρίς αναισθητικό μάλιστα!

Όσο για το κερασάκι στην τούρτα, η επίσης ολόγυμνη φωτογράφιση που έκανε μόλις έναν μήνα πριν για λογαριασμό του περιοδικού Purple. Είναι ιδέα μας ή δεν έχουν λογική τα λεγόμενά της; newsbeast