Δευτέρα, Ιουνίου 30

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 30-6-2014

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν στην Ήπειρο και τη Μακεδονία και θα δώσουν μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα,
από 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 31 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.