Τετάρτη, Αυγούστου 20

Ασφάλειες αυτοκινήτων με έκπτωση έως -25% για ανέργους

Ασφάλειες αυτοκινήτων με έκπτωση έως -25% για ανέργουςΗ ανεργία είναι μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής για τον καθένα. Οι λογαριασμοί συνεχίζουν να έρχονται, ενώ από την άλλη τα χρήματα σταματούν. Ωστόσο όσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αν έχετε, αν διαθέτετε αυτοκίνητο, δεν πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να διακόψετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Πρώτον γιατί προβλέπονται πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα. Δεύτερον γιατί σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να καταλήξετε με πολλά περισσότερα
έξοδα, από το να είχατε πληρώσει εξαρχής μια οικονομική ασφάλεια.
Σε κάθε σπίτι σήμερα υπάρχει τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο και ο αριθμός των οχημάτων που κινούνται στους δρόμους αυξάνεται διαρκώς. Προσθέσετε και το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα λόγω κόστους, δεν συντηρούνται/επισκευάζονται τόσο καλά όσο στο παρελθόν. Εύκολα θα καταλάβετε γιατί τα ατυχήματα πλέον είναι πιο συχνά από ποτέ. Σε αυτό το σημείο είναι που η ασφάλεια αυτοκινήτου αναλαμβάνει να σας προστατέψει οικονομικά σε περίπτωση ζημίας από τροχαία ατυχήματα αλλά και κλοπές αυτοκινήτων.

Γιατί και πως επηρεάζονται οι τιμές στις ασφάλειες αν είστε άνεργοι

Οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων υπολογίζονται βάση του ρίσκου που διατρέχουν τα οχήματα. Εκτός των άλλων παραγόντων, όσο περισσότερο χρόνο βρίσκεται ένα αυτοκίνητο στο δρόμο τόσο μεγαλύτερο ρίσκο διατρέχει στο να εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο ατύχημα. Κρατήστε το αυτό στο μυαλό σας.
Ορισμένες ασφαλιστικές θεωρούν ότι οι άνεργοι θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους περισσότερο γιατί: α) θα έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο σε σχέση με τους εργαζόμενους που ξοδεύουν τουλάχιστον 8 ώρες στη δουλειά. β) Στην προσπάθειά τους να βρουν δουλειά, θα μετακινούνται από την μία συνέντευξη στην άλλη, ακόμη και σε πολύ μακρινές αποστάσεις από τον τόπο κατοικίας τους. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό σημαίνει περισσότερη ώρα στο δρόμο, άρα μεγαλύτερο ρίσκο και γι’ αυτό αυξάνουν τα ασφάλιστρα.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι εταιρίες που θεωρούν ότι οι άνεργοι θα μετακινηθούν λιγότερο με το αυτοκίνητο, γιατί δεν θα έχουν την καθημερινή μεταφορά στη δουλειά τους. Κρίνοντας λοιπόν ότι τα αυτοκίνητα των ανέργων διατρέχουν μικρότερο ρίσκο, αυτές οι ασφαλιστικές προσφέρουν εκπτώσεις στις ασφάλειες έως και -25%.

Είστε άνεργος/η; Βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Εσείς όμως πως θα βρείτε τις εταιρίες που προσφέρουν εκπτώσεις στις τιμές των ασφαλίστρων για τους άνεργους οδηγούς; Ο πιο εύκολος, γρήγορος και δωρεάν τρόπος είναι μπαίνοντας σε μια μόνο σελίδα, να κάνετε σύγκριση ασφαλειών για ανέργους σε πάνω από 20 ασφαλιστικές. Αφιερώστε 5 λεπτά από το χρόνο σας για να πάρετε προσφορές και να εξοικονομήσετε χρήματα!
http://www.autokinitou.gr/