Στη Μύκονο η Μαντόνα!
Η ιέρεια της ποπ έχει κλείσει ήδη βίλα στον Ορνό, ενώ μαζί της θα είναι και ο φίλος της Κάλβιν Κλάιν...
18 Αυγ 2014, 16:00\\ Gossip Της Ανθής Βούλγαρη
Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ετοιμάζει τις βαλίτσες της και πάλι για την Ελλάδα η Μαντόνα. Φαίνεται ότι το λαμπερό ελληνικό φως και το μαγικό καλοκαίρι των νησιών μας έχουν μαγέψει και την ιέρεια της ποπ, η οποία καταφθάνει στη χώρα μας προς τα τέλη του μήνα. Αυτή τη φορά η παγκοσμίου φήμης σταρ θα εξερευνήσει τις Κυκλάδες έχοντας ως βάση της τη Μύκονο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η τραγουδίστρια που έχει λατρευτεί όσο καμία άλλη από τους εκατομμύρια fans της σε όλο τον κόσμο αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγες ημέρες στο νησί των ανέμων και έχει ήδη κλείσει μέσω του ατζέντη της τη βίλα όπου θα μένει.
Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που η Μαντόνα επισκέπτεται την Ελλάδα, καθώς -όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της- η χώρα μας αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς. Μάλιστα, πολλές φορές στις συναυλίες της έχει αναφερθεί στην Ελλάδα και στην οικονομική κρίση στην οποία αυτή έχει περιέλθει. Στο Παρίσι, αναφερόμενη στο τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, είχε τονίσει ότι: «Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε».

Η πρωτη φορα. Η πρώτη επαφή της με το ελληνικό στοιχείο ήταν το 2008, όταν ήρθε για τη συναυλία της στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Τότε είχε μείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και με άκρα μυστικότητα, όπως είχε ζητήσει, είχε περιηγηθεί πολλούς αρχαιολογικούς χώρους. Για του λόγου το αληθές, τόσο είχε εντυπωσιαστεί από την ομορφιά και το μεγαλείο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, που αργότερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο είπε: «Πραγματικά, η ιστορία της Ελλάδας είναι τόσο μεγάλη, που δεν τη χωράει το μυαλό. Εσείς, ίσως επειδή ζείτε στην Ελλάδα, δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μεγαλείο της κληρονομιάς σας».
Μερικά χρόνια αργότερα, το 2012, η ιέρεια της ποπ αποφάσισε να ξαναβρεθεί στη χώρα μας για διακοπές επιλέγοντας το Ιόνιο. Είχε έρθει με τον τότε σύντροφό της, Γκάι Ρίτσι, και είχε μείνει περίπου μία εβδομάδα φιλοξενούμενη στην Ιθάκη στο σπίτι Ελληνα εφοπλιστή. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ενθουσιαστεί τόσο από τα καταγάλανα νερά και το κατάφυτο τοπίο, που ήθελε να επενδύσει στην αγορά γης. Οπως είχε γίνει τότε γνωστό, η Μαντόνα αναζητούσε μια βίλα στην Κεφαλονιά, σε δυσπρόσιτο σημείο, αλλά μάλλον δεν βρέθηκε κάτι που να την ικανοποιεί.
Φέτος φαίνεται ότι η διεθνούς φήμης σταρ θα τιμήσει με την παρουσία της ακόμη μία φορά την Ελλάδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αναμένεται να φτάσει στη Μύκονο προς τα τέλη του Αυγούστου και να μείνει περίπου δέκα ημέρες σε μια υπέροχη βίλα κοντά στον Ορνό.
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Επιθυμία της Μαντόνα είναι να τηρηθεί άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλει να γνωρίζει κανείς την άφιξή της στο νησί, οι δε μετακινήσεις της θα γίνονται με μια υπερπολυτελή θαλαμηγό, για να μπορεί να κολυμπάει ανενόχλητη απολαμβάνοντας με την παρέα της τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα έρθει μαζί με την κόρη της Λούρδη ή αν θα συνοδεύεται μόνο από φίλους. Βέβαιο, πάντως, είναι ότι η επίσκεψή της στο νησί θα συμπέσει με τις διακοπές σε αυτό του καλού της φίλου και διεθνούς φήμης σχεδιαστή Κάλβιν Κλάιν.
Οπως μας αποκάλυψαν καλά πληροφορημένες πηγές, η τραγουδίστρια δεν έδειξε να έχει υπερβολικές απαιτήσεις, καθώς το μόνο που ζήτησε ήταν στη βίλα όπου θα διαμείνει να υπάρχουν σεφ και παντού λευκά κεριά, αφού επιθυμία της είναι να απολαμβάνει την αύρα του νησιού υπό το φως τους. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι η Μαντόνα λατρεύει οτιδήποτε λευκό και αφαιρετικό. Οσον αφορά στη διατροφή της, ζήτησε από τους ανθρώπους που θα την εξυπηρετούν να της εξασφαλίσουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά από την ελληνική γη.Ετοιμάζει τις βαλίτσες της και πάλι για την Ελλάδα η Μαντόνα. Φαίνεται ότι το λαμπερό ελληνικό φως και το μαγικό καλοκαίρι των νησιών μας έχουν μαγέψει και την ιέρεια της ποπ, η οποία καταφθάνει στη χώρα μας προς τα τέλη του μήνα. Αυτή τη φορά η παγκοσμίου φήμης σταρ θα εξερευνήσει τις Κυκλάδες έχοντας ως βάση της τη Μύκονο.
 apospasma.gr