Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 1

Εκπτωτικά πακέτα για τους συχνούς χρήστες του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου


Εκπτωτικά πακέτα για τους συχνούς χρήστες του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου
Ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου θα τεθούν σε ισχύ τα νέα βελτιωμένα Εκπτωτικά Πακέτα, προσφέροντας υψηλότερη έκπτωση στους συχνούς χρήστες των Κατηγοριών 1 και 2.


Έτσι οι οδηγοί που διαθέτουν πομποδέκτη eway και περνούν καθημερινά από ένα συγκεκριμένο Σταθμό Διοδίων* θα έχουν σημαντικές κλιμακωτές εκπτώσεις στις ηλεκτρονικές τους διελεύσεις, εντός του ίδιου μήνα, οι οποίες θα υπολογίζονται ως εξής:

Διελεύσεις

1 - 5 0% έκπτωση

6 - 10 10% έκπτωση

11 – 20 30% έκπτωση

21 - 30 70% έκπτωση

31 - 60 80% έκπτωση

> 60 0% έκπτωση[/B]

Όσοι από τους οδηγούς δεν διαθέτουν πομποδέκτη eway, μπορούν εύκολα, άμεσα και δωρεάν να τον αποκτήσουν απευθυνόμενοι στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών που λειτουργούν στους σταθμούς διοδίων Πελασγίας, Μακρυχωρίου, Λεπτοκαρυάς, Κλειδιού και στο ΣΕΑ Αλμυρού προς Αθήνα.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση καλώντας το 2410 741440. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα εκπτωτικά πακέτα ανά Σταθμό Διοδίων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.aegeanmotorway.gr/eway.

*Το πρόγραμμα LOCAL Κλειδιού δε παρουσιάζει κάποια μεταβολή καθώς έχει ήδη παρουσιαστεί βελτιωμένο προς όφελος των Συνδρομητών από τον Απρίλιο του 2013.

ΠΗΓΗ: ypodomes.com