Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17

Ελένη-Λάτσιος: Αντέχεις; Έτσι είναι το "ανάκτορο" των Μελισσίων

Με 100 χιλιάδες ευρώ τον μήνα που παίρνει η Μενεγάκη γίνεσαι βασίλισσα
Ελένη-Λάτσιος: Αντέχεις; Έτσι είναι το  ανάκτορο  των Μελισσίων
(εμπορική) αξία τουλάχιστον 2.490.000

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η νέα αγωγή που έστειλε ο Γιάννης Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη, όπου φέρεται να διεκδικεί τα χρήματα από το 25% που είναι το μερίδιο του, στο σπίτι στα Μελίσσια.






Στην επίμαχη αγωγή μεταξύ άλλων γίνεται μία λεπτομερής και τοπογραφική ανάλυση του "ανακτόρου", που είναι τώρα το "μήλον της έριδος" για το πρώην ζεύγος. Μάλιστα, στην αγωγή, ο Λάτσιος αναφέρεται σε δυο ενοποιημένα κτίσματα-κατοικίες, μια μεζονέτα και ένα ισόγειο.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. (6 αποθήκες κλιμακοστάσιο, 2 χώροι στάθμευσης), ισόγειο 270 τ.μ. (καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο) και 1ον όροφο 208 τ.μ. (5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες).


Το δεύτερο ακίνητο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.


Ο Λάτσιος στην αγωγή αναφέρει και την αξία του ακινήτου. «Το ανωτέρω ακίνητο είναι ενιαίο και λειτουργικά συνδεδεμένο ακίνητο στα Μελίσσια Αττικής (ΚΤΙΡΙΟ 7 και 8 δικαίωμα περαιτέρω ανοικοδόμησης και πρόσθετου ισογείου κτίσματος), το οποίο έχει συνολική αντικειμενική αξία τουλάχιστον 1.123.684,50 ευρώ και πραγματική (εμπορική) αξία τουλάχιστον 2.490.000 ευρώ»,αναφέρεται χαρακτηριστικά.
http://www.womenonly.gr