Τετάρτη, Οκτωβρίου 22

Μας τα 'πρηξαν θα γίνει ρύθμιση δε θα γίνει ρύθμιση για τις 100 δόσεις. Γίνει δε γίνει εμείς δεν έχουμε να πληρώνουμε τους λελέδες που σας καβάλησαν

Οι Νταβατζήδες της Αντωνίας Σαμαρά μπλόκαραν τις 100 δόσεις

Εμπλοκή για τις 100 δόσεις και τα κόκκινα δάνεια



Εμπλοκή στο θέμα της ρύθμισης των οφειλών στην Εφορία (σε 100 δόσεις) και των κόκκινων δανείων προέκυψε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Υπουργείο Οικονομικών.

Οι άμεσα εμπλεκόμενοι στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα δρομολογούν λύση-«πακέτο» για κόκκινα δάνεια και ρυθμίσεις οφειλών σε Εφορίες και Ταμεία, εν μέσω σφικτού χρονοδιαγράμματος που έθεσε ο πρωθυπουργός.


Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά με την παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελη στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ενόψει της έλευσης της τρόικας.

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν επίσης οι υπουργοί Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης και Δημήτρης Πτωχός.