Τετάρτη, Οκτωβρίου 29

Γίνετε πλούσιοι.. με 6 απλά μυστικά!

Υπάρχουν 6 απλά βήματα.. για να αποκτήσετε χρήματα εν μέσω οικονομικής κρίσης...

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν χάσει την ελπίδα τους για οικονομική ανεξαρτησία, εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης της εποχής.

Ωστόσο, αυτά τα 6 απλά βήματα θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την ανέχεια.


Είτε είστε ανύπαντροι, είτε παντρεμένοι, είτε διαζευγμένοι, τα μυστικά αυτά είναι για σας.
Κανένας δεν εξαιρείται από το να γίνει πλούσιος – όλοι μπορούν να απολαύσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Μην υποκύπτετε, λοιπόν, στην οικονομική κρίση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθείτε στο στόχο σας και να αναλάβετε δράση.

Δείτε τα 6 βήματα…

Σταματήστε να είσαι αρνητικοί

Εάν σκέφτεστε αρνητικά, τότε δεν είναι περίεργο που είστε ένας από τους εκατοντάδες που υποφέρουν από την κρίση.

Εάν συνεχίζετε να σκέφτεστε ή να λέτε «αυτή η δουλειά μου εξασφαλίζει την επιβίωσή μου» ή «δεν έχω την απαραίτητη μόρφωση, άρα, ποτέ δε θα κερδίζω όσα ένας μορφωμένος» (πράγμα που δεν ισχύει, γιατί πολλοί μορφωμένοι άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της κρίσης) ή «θα μείνω στο δρόμο και δεν θα έχω τίποτα», τότε αυτά τα αρνητικά λόγια θα πάρετε σε αντάλλαγμα.
Μην κατηγορείτε την κρίση, επανεξετάστε τις δυνατότητές σας και βελτιώστε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε.

Μην επικεντρώνεστε στο φύλο (την ηλικία ή την εμφάνισή σας)…

...κατηγορώντας αυτό για το γεγονός ότι δεν είστε επιτυχημένοι.
Κάποτε έλεγαν ότι το φύλο είναι ο λόγος που οι γυναίκες δεν πληρώνονται καλά στο χώρο εργασίας. Αυτή η άποψη δεν αληθεύει σήμερα.

Μάλιστα, είναι περισσότερες οι γυναίκες από τους άνδρες που λαμβάνουν μεγαλύτερο μισθό το μήνα, ειδικά αν έχουν τη δική τους επιχείρηση ή καριέρα. Δεν υπάρχουν εμπόδια για την επιτυχία αλλά δικαιολογίες ή αφορμές. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και δουλέψτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Αφήστε τους αρνητικούς πίσω

Δεν έχει σημασία ποιος είναι, συγγενείς, κοντινός φίλος ή ακόμη και μια κοινωνική συναναστροφή. Εάν ένας φίλος δεν σας υποστηρίζει ή δεν πιστεύει στην οικονομική ευημερία, μην απασχολήστε μαζί του.

Βάλτε σε τάξη τους λογαριασμούς σας

Τακτοποιήστε τους και προσπαθήστε να τους ξεπληρώσετε. Ανοίξτε ένα δικό σας ταμιευτικό λογαριασμό και αποταμιεύετε χρήματα που θα σας χρειαστούν για μια μελλοντική επένδυση ή μια νέα επαγγελματική αρχή.

Βάλτε, επίσης, ένα όριο στα χρήματα που ξοδεύετε κάθε μήνα. Δε χρειάζεται να είστε οικονομολόγος για να φτιάξετε έναν πρόχειρο προϋπολογισμό.

Ξοδέψτε το χρόνο σας σωστά

Είναι σημαντικό να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο.
Ακόμη, θέστε συγκεκριμένα χρονικά όρια, π.χ., μέχρι τα 35 να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι.
Δεν σημαίνει πως αν δεν τα αποκτήσετε, αποτύχατε. Το σημαντικό είναι να θέτετε στόχους.

Πιστέψτε ότι είστε πλούσιοι

Πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας ως εκατομμυριούχο πριν αρχίζετε να ζείτε στ’ αλήθεια ως τέτοια.
Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Μόλις αρχίσετε να φαντάζεστε διαρκώς τον εαυτό σας να ζει στα προάστια, να οδηγεί ένα ωραίο αυτοκίνητο και να μην ανησυχεί για τα οικονομικά χρέη, θα βάλετε στόχους και θα βρείτε εναλλακτικές ώστε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Το μυστικό

Έχετε πάντα τρεις κουμπαράδες. Έναν για τα υποχρεωτικά έξοδα, έναν για αποταμίευση και έναν για τα όνειρά σας. Ακόμη κι ένα ευρώ το μήνα να ρίχνετε μέσα, είναι χρήματα, μην τα υποτιμάτε.

Πηγή