Παρασκευή, Οκτωβρίου 31

Σαραντάρες και άτακτες -Ο χρόνος περνά, αλλά προκαλούν ακόμη πόθο και ξεσηκώνουν τους άνδρες [εικόνες]

Σαραντάρες και άτακτες -Ο χρόνος περνά, αλλά προκαλούν ακόμη πόθο και ξεσηκώνουν
Τα χρόνια περνούν, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Οι γυναίκες τις φθονούν, οι άνδρες τις ποθούν και εκείνες εξακολουθούν να προκαλούν. Είναι οι άτακτες σαραντάρες του θεάματος. Τραγουδίστριες, ηθοποιοί και μοντέλα, που όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο ξεσηκώνουν τα αρσενικά. Γιατί για εκείνες, δεν υπάρχει ηλικία.

Αν και μοιάζει 20άρα, η Χέδερ Γκράχαμ έχει φτάσει αισίως τα 44. Το κορμί της όμως της επιτρέπει να φορά ρούχα με σκισίματα δίχως... τέλος, όπως έκανε στην πρεμιέρα του «Horns». 


Οσο μεγαλώνει η Τζένιφερ Λόπεζ, τόσο πιο προκλητικό γίνεται το ντύσιμό της. Τάση που κάθε άλλο παρά ενοχλεί τους άνδρες. Τα ρούχα που έχει επιλέξει για την περιοδεία της είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να αποκαλύπτουν όσο περισσότερα γίνεται και να ξεσηκώνουν τους θεατές.


Τι να πει κανείς για το σώμα της Κάιλι Μινόγκ. Τι κι αν πέρασαν χρόνια από τη στιγμή που έκλεισε τα 40, η σταρ της ποπ εξακολουθεί να δικαιολογεί επιλογές όπως αυτό το κορμάκι των Dolce & Gabbana, με το οποίο είχε εμφανιστεί το 2012.


Αν και πλησιάζει τα 50, η Λιζ Χάρλεϊ αψηφά το νόμο της βαρύτητας, κάτι που δικαιολογεί τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Σέιν Γουέιρν, ο οποίος πέρυσι στις ιπποδρομίες του Ασκοτ δεν κατάφερε να κρατήσει τα χέρια του μακριά της.


Στα 41 της, η Χάιντι Κλουμ εξακολουθεί να έχει τις ίδιες αδυναμίες στα φορέματα με μεγάλα ανοίγματα, τα οποία φορά χωρίς στηθόδεσμο.


Με αυτούς τους κοιλιακούς και τους γλουτούς, ίσως να είναι λογική η επιλογή της Γκουίνεθ Πάλτροου να βγει στα 42 της με αυτό το διαφανές φόρεμα.


Στα 44 της και περήφανη για τα ποθητά οπίσθιά της, η Ελένα Κρίστενσεν φωτογραφήθηκε έτσι πέρυσι στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, για το περιοδικό FutureClaw.


Για να γιορτάσει τα 40α γενέθλια της Κέιτ Μος και ταυτόχρονα την 60η επέτειο του περιοδικού, το Playboy κυκλοφόρησε με το σούπερ μόντελ ως κλασικό «κουνελάκι».


Στα 44 της, η Ναόμι Κάμπελ έχει κάθε λόγο να δείχνει το σώμα της, το οποίο εξακολουθούν να λατρεύουν οι άνδρες και συχνά-πυκνά αφήνει το μπούστο της να ξεπροβάλει περήφανο.


Το 2013, η Ελ Μακφέρσον αποφάσισε να αποδείξει γιατί είναι ακόμη «το κορμί». Στα 49 της τότε, πόζαρε για το εξώφυλλο του Harper's Bazaar όπως ακριβώς είχε κάνει στα 30 της για το Playboy. Φορώντας μόνο καλσόν.


Αν και άλλαξε τα μαλλιά της και αποχωρίστηκε τις ξανθές μπούκλες της, η 47χρονη Πάμελα Αντερσον δεν κρατιέται σε ό,τι αφορά την προβολή των... δώρων από τα χέρια του πλαστικού χειρουργού.


Πηγή: iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/