δείτε τώρα και το ¨φτωχικό¨ του πάμτωχου Ευάγγελου Βενιζέλου στο Πανόραμα !


Για την ενημέρωσή σας...
Αυτό είναι το ταπεινό φτωχικό του Ευάγγελου Βενιζέλου όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως

Για το δικαίωμα της Ελλάδας να περάσει σε μια άλλη φάση, εκτός μνημονίων, μιλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, εξαπολύοντας παράληλλα σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση αλλά και στους «πρόθυμους συνοδοιπόρους της σε διάφορους κύκλους» που «επιχαίρουν» με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

Βενιζέλος: Πάμπλουτοι χομπίστες διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των αδυνάτων
Συγκεκριμένα, με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», με τίτλο «Ο εκτροχιασμός της δημόσιας συζήτησης» ο κ. Βενιζέλος αναφέρεται στο σχέδιο της κυβέρνησης να εξέλθει από τα μνημόνια, λέγοντας πως: «Η Ελλάδα δικαιούται να περάσει σε μια νέα φάση. Σε μια φάση "μετά το πρόγραμμα", χωρίς νέο πρόγραμμα, αλλά με ενεργούς τους υφισταμένους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς στήριξης. Η Ελλάδα σέβεται τους ισχύοντες κανόνες λειτουργίας της ευρωζώνης και τους σχετικούς όρους, αλλά αυτό δεν συνιστά νέο "Μνημόνιο". Η Ελλάδα, όπως όλα τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, μετέχει σε μηχανισμούς πολυμερούς εποπτείας στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών θεσμών και διαδικασιών, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την τρόικα».
Υποστηρίζει ωστόσο πως «δυστυχώς έχει χαθεί κάθε λογικός ειρμός στον δημόσιο διάλογο» και με αφορμή την πρόσφατη αναταραχή στις αγορές διερωτάται «μήπως αυτό που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες ήταν μερικές ήπιες σκηνές από το μέλλον σε περίπτωση που κάποιοι θα αποφάσιζαν να κινηθούν μονομερώς και εκτός ευρωπαϊκού και διεθνούς πλαισίου».

Φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως κάποιοι «επιχαίρουν για τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης που σχεδιάστηκε και γίνεται ολοκληρωμένα» και «δεν καταλαβαίνουν ότι έχασαν κάθε πρόσχημα σε σχέση με την επικίνδυνη ανευθυνότητα των όσων λένε».

«Και καλά η αντιπολίτευση. Τι έχουν να πουν αυτοί που αφενός μεν επικρίνουν την κυβέρνηση γιατί βιάστηκε, υποτίθεται, να μιλήσει για έξοδο από το μνημόνιο, αφετέρου, δε, νταντεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ που επαγγέλλεται ότι θα το καταργήσει μονομερώς και άμεσα μαζί με όλους τους εφαρμοστικούς νόμους;», συνεχίζει.

«Υπάρχει κάποιος λογικός ειρμός σε αυτή τη στάση; Προφανώς κανένας», προσθέτει. «Πρόκειται για μια γνήσια "αντισυστημική" και "αντισυμβατική" προσέγγιση που επιτρέπει σε ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) να διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών, και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων 'λαθρεμπόρων επιρροής' που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004».


Αυτό είναι το ταπεινό φτωχικό του Ευάγγελου Βενιζέλου όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως (και σε HD) αλλά και από το google earth (από ψηλά).
oxafies.com