Πηγή: Fosphotos
Τελικά, η κυρία Ρένα Δούρου αποδείχθηκε μια μαϊμού. Ζήτησε τη ψήφο γιατί είναι το άλλο, το υγιές, κι όχι το κομπιναδόρικο και πριν συμπληρωθεί μήνας από τότε που ανέλαβε μπήκε κιόλας στο ίδιο λούκι με την προηγούμενη κατάσταση. Με μια διαφορά, όμως. Με το στόμα, με τα λόγια αποτελεί το άλλο, το καθαρό, το νέο. Η γνωστή ιστορία. Μιλάμε για Αλλαγή, όμως είναι η απάτη της Αλλαγής. Η απόλυτη και καραμπινάτη απάτη της Αλλαγής.

Να σου πω πως παίζεται στην Ελλάδα το έργο, το αίσχος της Αλλαγής και τι αποφάσισε η νέα περιφερειάρχισσα σύντροφος Ρένα Δούρου για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τελικά, η δουλειά θα γίνει αβαβά, λόγω της Φιλαδέλφειας και της Νέας Σμύρνης. Να σου πω, με μια κουβέντα, πως αυτό που λέγεται αριστερά πολεμάει το κατεστημένο.
Αποφασίζει η κυβέρνηση να κάνει ένα έργο, να δαπανήσει π.χ. δέκα εκ. Επιτόπου η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει σκάνδαλο την κυβερνητική απόφαση. Όταν η αντιπολίτευση γίνεται κυβέρνηση, τι κάνει; Συνεχίζει κανονικά, κανονικότατα στα ίδια βήματα της προηγούμενης κυβέρνησης, με δύο διαφορές. Πρώτη διαφορά, αντί για 10 εκ. ξοδεύει 20 εκ. για το ίδιο έργο. Δεύτερη διαφορά, ντύνει την απόφασή της με “πολιτικό” λόγο επιμένοντας να καταγγέλνει την προηγούμενη κυβέρνηση, ότι ευτυχώς που ήρθε η νέα κυβέρνηση για να αποκαταστήσει τη νομιμότητα, να ενεργεί με διαφάνεια και εναντίον της διαπλοκής.
Έτσι που λες με την κυρία Δούρου. Εγώ, σου λέει, δεν είμαι σαν τον Σγουρό, που εκφράζει το παληό, το κατεστημένο, τις σχέσεις με τους εργολάβους. Να, όμως, που η νέα κυβέρνηση της Περιφέρειας με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισε να δοθούν τα 7 εκ. για την Λεωφόρο. Παρ' ό, τι έχει προηγηθεί απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που χαρακτηρίζει σκάνδαλο την απόφαση του Σγουρού, την οποία υιοθετεί η Δούρου.
Η Αλλαγή, όμως, θα γίνει με την περιφερειάρχισσα Δούρου. Πώς; Είπαμε. Με το στόμα, βέβαια. Ο εκπρόσωπος της ήταν ξεκάθαρος, σκέτος καταπέλτης. Επί Σγουρού ο προϋπολογισμός γινόταν μ΄ένα τεφτέρι, χωρίς διπλογραφικό σύστημα, με προχειρότητα αποφάσιζαν. Εμείς, με ...πολιτική στόχευση προχωράμε στις ίδιες αποφάσεις!
Φοβερά πράγματα. Η Δούρου καταγγέλλει τον Σγουρό σαν πολιτικό μπακάλη και ότι δεν ενεργούσε για το συμφέρον των πολιτών, ενώ η ίδια σεβόμενη το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών, μπλα μπλα μπλα, αποφασίζει ΤΑ ΙΔΙΑ, όπως ο Σγουρός.
Επτά εκ. ο Σγουρός για τη Λεωφόρο; Επτά και η Δούρου. Για τον Πανιώνιο 18 εκ. ο Σγουρός, 18 και η Δούρου. Είκοσι για την ΑΕΚ, 20 και η Δούρου. “Δεν είμαστε τζάμπα μάγκες” είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής της Δούρου. Σίγουρα. Είναι μάγκες. Της Αλλαγής οι μάγκες.