Θυμάστε τα τηλέφωνα τσέπης; Ναι, ναι αυτά που χωρούσαν στη πίσω τσέπη των παντελονιών μας. Ήρθε η ώρα να τα ξεχάσετε, γιατί τα κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας όχι μόνο δεν χωράνε στη τσέπη μας λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, αλλά χρειάζονται τσέπη ειδικών διαστάσεων.
Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν 5 εταιρίες ρούχων και έτσι αποφάσισαν να σχεδιάσουν μεγαλύτερες τσέπες ούτως ώστε
να χωράει και το new entry στο κόσμο των gadgets, που δεν είναι άλλο από το iPhone6 Plus!
Εκπρόσωπος της γιαπωνέζικης εταιρείας Uniqlo είπε πρόσφατα στο Quartz ότι η εταιρεία «αυτή την εποχή συζητάει με το τμήμα ανάπτυξης σχετικά με την τεχνολογία συνολικά και πώς τα ρούχα μας μπορούν να προσφέρουν συμβατότητα».
Μερικές ακόμη εταιρείες έχουν δηλώσει στο Mashable ότι αυτό το θέμα είναι μέσα σε αυτά που τους απασχολούν.
American Eagle: «Αυτή τη στιγμή οι τσέπες στα αντρικά ρούχα είναι αρκετά μεγάλες ώστε να χωρούν το iPhone 6 Plus. Οι τσέπες των γυναικείων βρίσκονται υπό εξέταση»
Levi's: «Το μάντρα μας, όπως του Στηβ Τζομπς, είναι ότι πάντα θα σχεδιάζουμε προϊόντα που θα κάνουν τις ζωές των ανθρώπων λίγο καλύτερες».
L.L. Bean: «Εντός ορισμένων γραμμών παραγωγής, όπως στον σπορ ρουχισμό, ειδικότερα στα παντελόνια με πλάγιες τσέπες, χρησιμοποιούμε τηλέφωνα iPhone και Samsung στην φάση σχεδιασμού για να εξασφαλίσουμε ότι οι τσέπες είναι αρκετά μεγάλες»
J. Crew: «Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού λαμβάνουμε υπόψη μας κάθε πτυχή της ζωής των πελατών μας και η τεχνολογία δεν αποτελεί εξαίρεση. Σκεφτόμαστε όλες αυτές τις λεπτομέρειες – νέα αξεσουάρ ή το νέο iPhone – ή ειδικές τσέπες για τα iPad και τα tablet»
Lee Jeans: «Είναι κάτι που σκεφτόμαστε πάντα, είναι το θέμα της λειτουργικότητας των ρούχων. Φυσικά πάντα μας απασχολεί να κάνουμε κάτι που θα κολακεύει τον καταναλωτή...».star.gr/