Τρίτη, Νοεμβρίου 25

ΒΟΜΒΑ : GAY ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ - ΒΟΑ Η Β.ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ BISEXUAL ΠΟΛΙΤΙΚΟ...




Δεν είναι η πρώτη  φορά που φύλακας άγγελος  εκπροσώπου του λαού έρχεται τόσο… κοντά! Ούτε βέβαια καταδικαστέο…Το πράγμα δυσκολεύει όταν ο εθνοπατέρας  γοητεύεται από τον προστάτη του και στη συνέχεια διατηρεί μαζί του χρόνια σχέση! Κι αυτό, όμως,  δεν είναι πρωτάκουστο για έναν άνθρωπο που συντροφεύει, νοιάζεται  και…
καλύπτει  όλες τις «αποστολές», εύκολες ή δύσκολες. Προσωπικές ή επαγγελματικές, έστω κι αν είναι η δουλειά του και αμείβεται από το ελληνικό δημόσιο.  Το χειρότερο είναι όταν, αυτός ο έρωτας, αξιοζήλευτος και αξιοπρόσεκτος για ...


τους περισσότερους στην εποχή μας, δεν μπορεί να δει το φως της δημοσιότητας για κανέναν λόγο, κυρίως οικογενειακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  ζωή του ζευγαριού έχει μετατραπεί σε εφιάλτη και σπάνια βγαίνουν για φαγητό ή για ένα ποτό. Τα στόματα έχουν ανοίξει και πλέον ο βουλευτής, πολύ γνωστό όνομα εκλογικής περιφέρειας της Βόρειας Ελλάδας, προσέχει  και τη σκιά του (κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού σκιά του είναι ο αγαπημένος του).

Όπως μας είπαν φίλοι του βουλευτή και του φρουρού του,  ο έρωτας τους χτύπησε κατακέφαλα πριν από τρία περίπου χρόνια. Τότε είχαν αρχίσει οι συναντήσεις τους για υπηρεσιακούς ή άλλους λόγους, να θυμίζουν… ρομαντικά ραντεβουδάκια!

Οπως είπε στο karfitsa.gr εσωκομματικός του αντίπαλος με τη σχετική… κακία  «η αγάπη και η σχέση αυτή, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους…» Σε παρατήρηση γιατί να μη τη δημοσιοποιήσουν, αφού δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος gay της Βουλής και της πολιτικής, σχολίασε ότι στα νιάτα του έχει ρίξει πολλές χυλόπιτες σε κυρίες  -κάθε ηλικίας – κι έτσι το παρελθόν του δεν μπορεί να αλλάξει τόσο δραστικά το παρόν και το μέλλον του!
Άσε δε που οι ψηφοφόροι του κόμματος του δεν θα του το συγχωρέσουν ποτέ…»


http://www.karfitsa.gr/2014/10/29/poios-voyleytis-eroteythike-ton-somat/