Δευτέρα, Νοεμβρίου 24

Marion Cotillard: Γυμνή στο εξώφυλλο του “SNC Magazine”

Marion Cotillard: Γυμνή στο εξώφυλλο του “SNC Magazine”
Τραγουδώντας για τον Dior

Η 39χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία βραβεύτηκε με το Οσκαρ πρώτου γυανικείου ρόλου στην ταινία “La Vie en Rose”, το 2007, υποδυόμενη την Edith Piaf, συνεργάζεται με τον οίκο Dior και τραγουδάει για αυτόν το “Snapshot in LA”

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κινηματογράφου, που θυμίζει τις υπέροχες κυρίες του καλού παλιού Hollywood, η Γαλλίδα Marion Cotillad ποζάρει σε μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση για το ρωσικό περιοδικό “SNC Magazine” Νοεμβρίου και τολμάει να φωτογραφηθεί γυμνή στο εξώφυλλό του.





Η 39χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία βραβεύτηκε με το Οσκαρ πρώτου γυανικείου ρόλου στην ταινία “La Vie en Rose”, το 2007, υποδυόμενη την Edith Piaf, συνεργάζεται με τον οίκο Dior και τραγουδάει για αυτόν το “Snapshot in LA”.



Στο τραγούδι αναμειγνύεται το κλασικό γαλλικό «chanson» με κάτι πιο αισθησιακό και μοντέρνο. Στο βίντεο ο Eliott Bliss, ο οποίος το 2012 επιμελήθηκε το ντοκιμαντέρ για την καμπάνια του Dior, βάζει την όμορφη Γαλλίδα να αψηφά τη βαρύτητα στην αυλή μιας όμορφης και μοντέρνας έπαυλης στην ύπαιθρο της Καλιφόρνιας, χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα και προωθώντας φυσικά τη νέα συλλογή του Dior Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014.













http://www.protothema.gr/