Σάββατο, Δεκεμβρίου 20

Δεν είμαι ζητιάνος καλιέ κύριοι... Δώστε μας 180, να συγχωρηθούν τα πεθαμένα σας

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ βουλευτές, δεν είμαι ζητιάνο. Δεν με ξέρετε προσωπικά γιατί σπάνια πατάω το πόδι μου στη Βουλή. Με δείχνει όμως κάθε μέρα η ντηλεόρασις στα δελτία και με έχετε δει στον κύριο Πρετεντέρη που είναι φίλο μου και του λέω κι εγώ πολύ καλά λόγια όταν μπορώ για να γίνεται στοχοποίηση, κυρίες και κύριοι καλιέ.


Βοηθήστε με, καλιέ. Ενα μόνο ψήφο θέλω. Οχι δύο γιατί είναι άκυρο και δεν θα το λάβει υπόψη ο κύριος Τζιαμτζής να το μετρήσε...

για 180 βγάλει Πρόεδρο.
Λυπηθείτε με, καλιέ. Αν δεν πάρω 180 ψήφους θα γίνουν εκλογές και θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα πέσουν πάνω να μας φάνε κορκόδειλοι, πιράνχας, ο Κινγκ Κονγκ, ο Δρασασάκης, η  Γχάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Λάτση και η Ραχήλ Μάκρη, που είδατε πώς μύριζε το παλτό της ο κύριος Ψαριανός στη Βουλή.
Βοηθήστε με, καλιέ. Μην ακούτε κύριο Χαϊκάλη που λέει ότι δίνουνε 3.000.000 ευρώ, καλιέ. Θα του κάνουμε μήνυση, καλιέ, και στην κυρία Ξουλίδου, καλιέ. Η κυρία Βούλτεψη δίπλα μού δίνει μόνο μία ωραιότατη τσατσάρα και όχι εκατομμύρια ευρώ και βλέπετε πόσο τίμιοι είμαστε, καλιέ.
Κυρίες και κύριοι, έχω τρία άρρωστα παιδιά, Αδωνι, Μάκη Γιακουμάτο, Μάκη Βορίδη, και πρέπει να τα πάω σε νοσοκομείο στις Βρυξέλλες, καλιέ, να τα σώσω και να σωθώ κι εγώ και να σωθεί και ο κύριος Βενιζέλος και να σωθεί και το ευρώ.
Πηγή: Λάκης Μπέλλος – «Εφημερίδα των Συντακτών»
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ