Σάββατο, Δεκεμβρίου 20

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ κορυφαίου Έλληνα υπουργού! Τον ΧΩΡΙΖΕΙ η γυναίκα του γιατί τον…!

ypourgos

Αγανακτισμένη είναι η σύζυγος κορυφαίου υπουργού που είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο…
Η απατημενη σύζυγος ζήτησε διαζύγιο από τον… ερωτιάρη υπουργό του Σαμαρά και του Βενιζέλου, καθώς και σημαντική διατροφή.
Ο κύριος υπουργός έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα. Οχι για θέματα της αρμοδιότητας του, αλλα για την προσωπική του ζωή και για τις κατακτήσεις του στο ωραίο φύλο,
σύμφωνα με το fimes.gr.
Μόνο που το πάθος του θα του βγει σε κακό γιατι οπως όλα δείχνουν, χάνει τη γυναίκα του και πολυ σύντομα και τη βουλευτική έδρα. Στο τέλος βέβαια – οπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις – θα χάσει και το αμόρε, αφού πλέον δεν θα εχει τη δύναμη και την αίγλη της εξουσίας. Η τελευταία «παράνομη» σχέση του με πρώην παρουσιάστρια είχε προκαλέσει σάλο στα μεσα ενημέρωσης.
Ο γνωστός υπουργός την έπαιρνε μαζί του στα ταξίδια και γύριζαν μαζί όλο τον κόσμο σαν… ερωτευμένοι πιγκουινοι. Μετα ο υπουργός τηλεφωνούσε σε εφημερίδες και ιστοσελίδες να μην γράψουν τίποτα για τον παράνομο έρωτα του.
Η σύζυγος του υπουργού δεν άντεξε αλλο το διασυρμό και προκειμένου να προστατεύσει την αξιοπρέπεια της και τα παιδιά της κατέθεσε αγωγή διαζυγίου και ζητά υψηλοτατη διατροφή, ανάλογη των χρημάτων που σκορπά ο υπουργός για να γλεντάει το… αμόρε του.
Ο πολυτεκνος υπουργός του Σαμαρα και κολλητός του Βενιζέλου με μαθηματική ακρίβεια θα μείνει… μπουκάλα. Τώρα χάνει τη σύζυγο, σε λίγες μέρες τη βουλευτική έδρα αφού ειναι βέβαιο οτι δεν θα επανεκλεγεί και αμέσως μετα θα χάσει και τη νεαρή φίλη αφού ειναι γνωστό πως αυτές οι κυρίες γοητεύονται απο τη δύναμη της εξουσίας.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ το θέμα συζητείται ήδη έντοντα στα πηγαδάκια της Βουλής.
 http://www.makeleio.gr/