Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19

Nα μην ξεχάστε κανέναν όταν έρθει η ώρα!!!

 CretanPatriot

Δείτε τώρα και την αληθινή δημοσκόπηση,   κόλαφο  για τους γερμανοτσολιάδες:

Δημοσκόπηση – βόμβα στην εφημερίδα «Ακρόπολη»:

Κλειδώνει την 2η θέση η Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ 26,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  19,6%
ΝΔ 17,9%
ΠΑΣΟΚ 5,7%
ΠΟΤΑΜΙ 5,4%
ΚΚΕ 5,1%
ΑΝΕΛ 3%
ΛΑΟΣ  0,7%
ΔΗΜΑΡ 0.7%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 0.7%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0,7%
ΕΠΑΜ 0.6%
ΑΛΛΟ 3,9%
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ 2,1%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 6,2%
ΔΓ/ΔΑ   1%

Οι πιθανές έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα που μπαίνουν στην Βουλή έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 137, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 56, ΝΔ: 51, ΠΑΣΟΚ: 20, ΠΟΤΑΜΙ: 19 και ΚΚΕ: 17

Σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση καταγράφεται μικρή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, άνοδος της Χρυσής Αυγής και πτώση της ΝΔ. Οι υπόλοιποι κυμαίνονται περίπου στα ίδια ποσοστά, με τα μικρότερα κόμματα να δέχονται τις γνωστές πιέσεις, όσο μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο.

Πλέον είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πολύ μακριά από την αυτοδυναμία, αφού τα ποσοστά του βρίσκονται σταθερά κάτω του 30% με πτωτικές τάσεις. Η μνημονιακή μετάλλαξη του Αλεξάκη και ο εναγκαλισμός του με το μνημονιακό μπλοκ έχουν γυρίσει και την δική του κλεψύδρα ανάποδα. Μάλιστα αυτός την έπαθε τη ζημιά, πριν ΚΑΝ αναλάβει πρωθυπουργός…

Η ραγδαία άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρά τον λυσσαλέο ΠΟΛΕΜΟ όλου του «αντισυνταγματικού τόξου» απέναντι της, είναι εντυπωσιακή. Το φοβερό στην περίπτωση της, το οποίο αναλύει διεξοδικά ο δημοσκόπος είναι πως η ΔΥΝΑΜΗ της είναι ΠΑΚΤΩΜΕΝΗ και ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ.

Δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν την ψηφίζουν απογοητευμένοι πρώην Πασόκοι ή Νεοδημοκράτες. Την ψηφίζουν άνθρωποι νοικοκυραίοι, που πιστεύουν στο τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Ένα τρίπτυχο το οποίο η «συμμορία της μεταπολίτευσης», ενοχοποίησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όπως καταγράφει χαρακτηριστικά στην υποσημείωση του, το μεγάλο στέλεχος της πρεσβείας που διενήργησε τη δημοσκόπηση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να μείνει.

Η παράγκα της Συγγρού του Αντωνάκη ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ συθέμελα, καταγράφοντας αρνητική γνώμη χειρότερη κι απ’ αυτή του ΠΑΣΟΚ!!! Υπολογίζεται μάλιστα πως μέχρι τις εκλογές, ενδεχομένως να φτάσει και σε ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ποσοστά, αφού η πίεση που της δημιουργεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι άνευ προηγουμένου. Μάλιστα το υψηλό στέλεχος της Πρεσβείας σημείωσε χαρακτηριστικά. «Το ρεύμα ψηφοφόρων από τη ΝΔ στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι απείρως πιο ισχυρό από εκείνο του 2012, όταν η ψηφοφόροι έφευγαν κατά χιλιάδες από το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη έχει κι αυτό πτωτική τάση και αν συνυπολογίσουμε πως ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να φτιάξει κόμμα, το πιο λογικό είναι να τους συμπαρασύρει όλους και να μείνουν εκτός Βουλής και Βαγγελάκης και Γιωργάκης και.. Ποταμάκης, αφού θα μοιραστούν την ίδια τρύπια δεξαμενή.

Το ΚΚΕ, παραμένει στο «περήφανο» γι’ αυτό 5%.

Ακολούθως οι «ΑΝΕΛ» του Καμμένου δεν μπαίνουν στην Βουλή, παρά το οριακό 3%, αφού οι πιέσεις που θα τους ασκηθούν τις τελευταίες ημέρες των εκλογών, τότε που το κλίμα πολώνεται υπέρ των μεγάλων κομμάτων και εις βάρος των μικρών, θα τους βγάλουν έξω, έστω και οριακά.

ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ, δηλαδή τα αποκόμματα του κυρ Φώτη και του Καρατζαφέρη ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΙ αφού βρίσκονται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, κάτω του 1%!!!

Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν.