Κυριακή, Αυγούστου 2

Mας είχαν προειδοποιήσει για κλείσιμο τραπεζών αν δεν ψηφίζαμε τις Γερμανοδουλάρες ΣαμαραΒενιζέληδες! Αρθρο oxafies.com πριν τις εκλογές 4 Ιαν 2015 Goldman Sachs:Θα κλείσουν για μέρες οι ελληνικές τράπεζες .....λόγω ΣΥΡΙΖA

Η Γκόλντμαν Σακς (Goldman Sachs) είναι Τράπεζα- Δράκουλας που τρέφεται και μεγαλώνει με αίμα ελλήνων εδώ και 5 χρόνια Μνημονίων

Φωτογραφία για Θα κλείσουν για μέρες οι ελληνικές τράπεζες λόγω ΣΥΡΙΖΑ

Την εκτίμηση της Goldman-Sachs πως εαν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος και συγκρουστεί με τους δανειστές θα κλείσουν για αρκετές ημέρες οι ελληνικές τράπεζες, φιλοξενεί η Deutsche Welle.


«Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά ποιες επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει ένα λάθος αποτέλεσμα στις εκλογές», είχε προειδοποιήσει απροκάλυπτα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ακόμα πιο σαφής η ανάλυση της επενδυτικής τράπεζας Goldman-Sachs: «Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήσει την απειλή του και σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος και επιλέξει την μετωπική σύγκρουση με τους διεθνείς πιστωτές, ενδέχεται η ΕΚΤ να αναγκαστεί να κρατήσει κλειστές τις ελληνικές τράπεζες για αρκετές μέρες».
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Από τη Βικιπαίδεια:

Η Γκόλντμαν Σακς (Goldman Sachs) είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες επενδύσεων τραπεζικών τίτλων, ομολόγων, κινητών αξιών, διαχείρισης επενδυτικών χαρτοφυλακίων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων, οικονομικών συμβούλων και εκτιμητών εξαγορών - συγχωνεύσεων και μ΄ ένα πλήθος άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Πελάτες της εταιρείας αυτής είναι κυρίως μεγάλες εταιρείες, κρατικές και ιδιωτικές, κυβερνήσεις χωρών αλλά και ιδιώτες. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικονομικό παράγοντα στο χώρο της οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ.[1]
Παρά ταύτα πολλοί σήμερα διεθνείς αναλυτές είναι εκείνοι που καταλογίζουν στην εταιρεία αυτή τις μεγαλύτερες ευθύνες για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, όπως είναι η Ελλάδα:[2] Μεταξύ δε αυτών φέρεται και η Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η οποία και έχει καταγγείλει την εταιρεία για τη λεγόμενη «φούσκα κατοικίας», ενώ Αμερικανοί δημοσιογράφοι την καταγγέλλουν για το «φιάσκο των τροφίμων» το 2008.
Η Γκόλντμαν Σάκς ιδρύθηκε το 1869 από δύο Γερμανούς μετανάστες, τον Μάρκο Γκόλντμαν και τον Σαμουήλ Zακς, εκ των επιθέτων των οποίων έλαβε το όνομα η εταιρεία η οποία και ξεκίνησε με το πρωτοποριακό τότε αντικείμενο τραπεζικής εργασίας τη χρήση των εμπορικών χρεογράφων, αναδεικνύοντας τότε (1896) το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης . Σήμερα η εταιρία εδρεύει σε ουρανοξύστη της Δυτικής λεωφόρου του Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

 http://www.oxafies.com/