Κυριακή, Φεβρουαρίου 22

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Σ.Σ.ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ

Νέα στοιχεία - σοκ για την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη
Καινούργια στοιχεία προκύπτουν μέρα με τη μέρα ενώ η αγωνία κορυφώνεται για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη από την Κρήτη, τον οποίο αναζητά η οικογένειά του από τις 6 Φεβρουαρίου όταν και εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα όπου σπούδαζε.
Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως που τοποθετούν τον νεαρό το βράδυ της εξαφάνισής του σε περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε.
Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που μένει κοντά στη σχολή ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ της χτύπησε την πόρτα ένας νεαρός που έμοιαζε στον Βαγγέλη παρακαλώντας την
να του ανοίξει καθώς χρειαζόταν βοήθεια.
Η γυναίκα δεν άνοιξε την πόρτα στον νεαρό άνδρα καθώς φοβήθηκε, τονίζει όμως ότι όταν εκείνος απομακρύνθηκε τελικά την άνοιξε και παρατήρησε ότι ο άνδρας έμοιαζε στον Βαγγέλη.
Καθώς οι έρευνες για τον εξαφανισμένο φοιτητή συνεχίζονται, έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα», με τριμελή επιτροπή και επικεφαλής το νομικό σύμβουλο της σχολής.
Παράλληλα, από στοιχεία που συνέλεξε η εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο Βαγγέλης την ημέρα της εξαφάνισής του, μετά την τραπεζαρία που τον τοποθετούν οι μαρτυρίες, επέστρεψε στο δωμάτιό του, κατόπιν πήγε στην εξωτερική τουαλέτα κι όταν γύρισε ήταν πολύ διαφορετικός. Φέρεται να πήρε τα κλειδιά του και να χάθηκε.
Επίσης μια κοπέλα που γνωρίζει τον 20χρονο, υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα bullying και μάλιστα περιέγραψε συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα σε καφετέρια με τον Βαγγέλη και την παρέα των «σκληρών» από την Κρήτη που φέρονται να τον τρομοκρατούσαν.
Η συγκεκριμένη παρέα, αρνήθηκε ότι ήταν βίαιη απέναντι στον αγνοούμενο, υποστηρίζοντας ότι απλά έκαναν πλάκες και καψόνια.
Τέλος, σύμφωνα με την έρευνα της εκπομπής, ο νεαρός που πήρε στις 16.20 τη μέρα της εξαφάνισης του αγνοούμενου το λεωφορείο, με τον ίδιο οδηγό από τα Γιάννενα, ήταν ο συγκάτοικός του και όχι Βαγγέλης.
Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 7.000 χρήστες του Facebook δηλώνουν τη στήριξη τους στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

http://www.oxafies.com