Σάββατο, Μαρτίου 21

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι θαυμάστριες, οι καταχρήσεις, το φλερτ με την καταστροφή του!

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι θαυμάστριες, οι καταχρήσεις, το φλερτ με την καταστροφή του!
Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου. Ουρές έκαναν τα κορίτσια για ένα αυτόγραφο του. Μέρα νύχτα τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. Ο Σταμάτης Γαρδέλης βίωσε στο έπακρον την δόξα, το κυνήγι των γυναικών, τα χρήματα, και σήμερα κάνει τον απολογισμό του. Άκρως αποκαλυπτικός στην συνέντευξή του στο «ΕΓΩ» εξηγεί πως κατάφερε να βγει από το δρόμο χωρίς επιστροφή.

Έζησες το «πολύ» από μικρός. Στην επιτυχία, στα χρήματα, στις γυναίκες. Δεν είναι αρκετά αυτοκαταστροφικό αυτό;
«Θα μπορούσε να με είχε καταστρέψει εντελώς. Να με είχε βάλει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Ευτυχώς κατάφερα να το κουμαντάρω».
Έκανες καταχρήσεις;
«Γίνονταν πολλές υπερβολές κάθε είδους. Το επέβαλλαν οι εποχές».
Επηρμένος υπήρξες;
«Δεν ήμουν αυτό που λένε «τσογλανάκι» . Δεν είχα μυθοποιήσει τον εαυτό μου. Ήμουν κουτά ανασφαλής και κουτά μετριόφρων».
Ήσουν ο άνθρωπος που πριν ακόμη ξυπνήσουν γινόσουν καπνός;
«Το 87 ήμουν με κάτι φίλους σε ένα μπαρ. Μια κοπέλα με κοιτούσε. Μου άρεσε και την κοιτούσα και εγώ. Κάποια στιγμή την πλησίασα. «Είσαι η Μαρία;» την ρώτησα. «Γεια σου Νίκο» απάντησε. Φύγαμε, πήγαμε σπίτι της, κάναμε έρωτα σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Το πρωί σηκώθηκα, της γέλασα, μου γέλασε και έφυγα. Δεν ζήτησα και δεν ζήτησε τίποτα παραπάνω. Ήταν από τα πιο ειλικρινή και συγκινητικά που έχω ζήσει».
Το πιο ακραίο που έκανες από έρωτα ήταν ο γάμος σου;
«Το πιο ακραίο που έκανα ήταν όταν κρεμάστηκα σε ένα τρόλεϊ, προσπαθώντας να το σταματήσω, για να κατέβει η κοπέλα. Τελικά κατέβηκε ο οδηγός και έγινε πανικός. Ο κόσμος φώναζε «ταινία» γυρίζουν. Με εκείνη δεν τα έφτιαξα ποτέ ξανά. Με απέρριψε χοντρά»
Σε έχει καταστρέψει γυναίκα;
«Δεν αισθάνομαι κατεστραμμένος. Σίγουρα έχω φλερτάρει με την καταστροφή μου. Από άποψη αντοχής και δυνατότητα επιβίωσης».

govastileto.gr