Τρίτη, Μαρτίου 31

Τι κάνει σήμερα η Μαρία Δαμανάκη; Δεν θα το πιστέψεις, ακόμα κι αν το δεις…

Το ποσόν που παίρνει να σας πει θα πέσετε κάτω ξεροί....


Και πάνω που είχαμε μια ανησυχία, που βρίσκεται η Μαρία Δαμανάκη, με ανάρτησή της φρόντισε να μας ενημερώσει. Βρισκόταν στο Τέξας και έσωζε τα… στρείδια.
Δεν μας πιστεύετε; Πολύ κακώς… Διαβάστε τι έγραψε η ίδια στο Facebook:Μόλις επέστρεψα από το Galveston που βρίσκεται στο Τέξας. Πέρασα δύο μέρες με την ομάδα της Nature Conservancy που δραστηριοποιείται στον Κόλπο του Μεξικού, σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα της δράσης μας.

Διαπίστωσα ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στις παράκτιες περιοχές για την προστασία των ακτών με αποκατάσταση των αποικιών των στρειδιών κ’ άλλες δραστηριότητες που προστατεύουν τη φυσική υποδομή σε πέντε αμερικανικές πολιτείες.

Ένα μεγάλο δίκτυο τεχνητών υφάλων έχει δημιουργηθεί από την Nature Conservancy κατά μήκος της παράκτιας ζώνης των περιοχών: Τέξας, Αλαμπάμα, Μισισιπή, Λουιζιάνα, και Φλόριντα. Ανυπομονούμε για την επόμενη δράση που θα πραγματοποιηθεί στο Arlington Cove, κοντά στο Mobile της Αλαμπάμα στις 5/6. Εκεί όλα τα στελέχη της NC θα συμμετάσχουμε ενεργά στην κατασκευή τεσσάρων τεχνητών υφάλων.

Τελικά σε αυτή τη ζωή όλοι μας, αργά ή γρήγορα, βρίσκουμε τον δρόμο μας…