Κυριακή, Απριλίου 26

Όλοι, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, οι "ηγέτες της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένου & του Τσίπρα, που θα έπρεπε να έχει μια άλλη στάση), θα έπρεπε να ντρέπονται!

Υεμένη... εκεί που τα κτήνη της "πολιτισμένης" Ευρώπης κι οι ΗΠΑ, έχουν βάλει μπροστά το πιο αιμοσταγές δικτατορικό αραβικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, να υλοποιήσει μια Γενοκτονία.

 Το παιδάκι προσπαθεί να προστατεύσει τη μικρή τους αδελφούλα, από τους βομβαρδισμούς.

 Οι Σαουδάραβες αγοράζουν φονικά από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αγγλία, τις ΗΠΑ και δολοφονούν το λαό της Υεμένης. Και... ήδη έχουν στείλει τους...


δολοφόνους-μισθοφόρους του "ισλαμικού κράτους" στα νότια της χώρα!

Το ίδιο συμβαίνει στη Συρία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν...

Μια κόλαση... και τα ευρωπαϊκά κτήνη, οι τραπεζοϋπάλληλοι ηγέτες της ΕΕ, συζητούν για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των σκαφών, με τα οποία οι δουλέμποροι στέλνουν στο φέρετρο-Μεσόγειο πρόσφυγες. Μαζί -και χαρά από την "πρώτη φορά αριστερά"- για τα κονδύλια που δήθεν είναι για περίθαλψη προσφύγων, ενώ στην πραγματικότητα είναι για να κλείνουν στόματα και να πλουτίζουν τις ΜΚΟ τους!

Καμία νύξη για να σταματήσουν την υποστήριξή τους στη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, το Ισραήλ... που έχουν αναλάβει για λογαριασμό τους την στήριξη, εξοπλισμό, υποστήριξη στους αποκεφαλιστές τζιχαντιστές.

Καμία λέξη για τηυν πραγματική αιτία, για να σταματήσουν λίγο τους φονικούς πολέμους τους!
Η Ελλάδα του Τσίπρα, ίδια εξωτερική πολιτική μ' αυτή των δουλικών της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

Τι κρίμα... Ο Αλέξης ελκύεται πάρα πολύ από την αύρα του ΓΑΠ!

Ένας είναι ο εχθρός! Οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους! 




 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.de/2015/04/blog-post_468.html
eleftheriskepsii.