Κυριακή, Απριλίου 26

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BOMBA – Η Ζωή έχει έτοιμο το κόμμα! – Με τις ευλογίες Ευρωπαίων-ΗΠΑ!

dsfghj

Ο Αλέξης Τσίπρας ανήσυχος για τις φιλοδοξίες της Ζωής! Την κάλεσε μάλιστα μέσα στη νύχτα στο Μαξίμου όπως αποκαλύπτει ένθετο εφημερίδας.

O Tσίπρας την έχει ψυχολογήσει σωστά. Αυτή την στιγμή η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ο υπ’ αριθμόν ένα αντίπαλος του Τσίπρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθεί σε μεγάλη απόσταση η δελφίνα Δούρου και καταιδρωμένος ο Λαφαζάνης ο οποίος θα χρεωθεί το στραπάτσο των 5 ρωσικών δις που δεν θα έλθουν ποτέ.
Η Ζωή ετοιμάζει το κόμμα της-σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αρπάξει τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Τσίπρα. Η Ζωή είναι για τον Αλέξη ότι ο Βενιζέλος για τον ΓΑΠ.

Και οι Αμερικανοί εξάλλου επιθυμούν διακαώς ένα κόμμα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. To ίδιο και οι ευρωπαίοι εταίροι μας.Κι αυτό θα είναι το κόμμα της Ζωής η οποία εξάλλου ως δικηγόρος είναι μέλος των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Νέας Υόρκης, ειδικευμένη στο Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Νυχτιάτικα εκλήθη η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό. Γιατί τόση βιασύνη;
Σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής φιγουράρει δίπλα στον Πούτιν και τον Ολάντ στις εκδηλώσεις που γίνονται στο Ερεβάν, την πρωτεύουσα της Αρμενίας στο Μνημείο των θυμάτων της αρμενικής γενοκτονίας.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την τελετή που γίνεται στο Μνημείο των θυμάτων της αρμενικής γενοκτονίας.
Η Ζωή με το εντυπωσιακό βιογραφικό της δεν χάνει χρόνο.
koyrdisto portokali
makeleio.gr