Παρασκευή, Ιουλίου 3

Επιστολή αναγνώστη στον κύριο Καραμανλή: "Nτροπή σου - Τα προηγούμενα χρόνια αμέτρητοι Έλληνες αυτοκτόνησαν, αμέτρητοι Έλληνες έχασαν τις δουλειές τους...που ήσουν τότε;"

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλα αυτά για τα σχέδια δολοφονίας σας, οι απειλές, κλπ. Οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες όμως δεν μασάνε από αυτά...Και κάνατε το τραγικό λάθος να βγείτε να πείτε στο λαό να πει ΝΑΙ στη λιτότητα? Μόνο αυτό έχετε να πείτε μετά από τόσα χρόνια? Ένα απλό ΝΑΙ σε όλα?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Κύριε Καραμανλή,
Τα προηγούμενα χρόνια αμέτρητοι Έλληνες αυτοκτόνησαν, αμέτρητοι Έλληνες έχασαν τις δουλειές... τους, τις επιχειρήσεις τους, οι μισθοί μειώθηκαν όπως και οι συντάξεις, ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελλήνων καταστράφηκε.
Το χρέος της Ελλάδας, παρόλα τα μέτρα, μεγαλύτερο από πριν! Κι όμως είσασταν πρωθυπουργός. Οφείλατε να βγείτε από το καβούκι σας και να πείτε μία λέξη. Κάτι να εξηγήσετε, πώς φτάσαμε εδώ.
Σίγουρα δεν είσαστε ο αποκλειστικά υπεύθυνος αλλά έχετε κι εσείς ευθύνη. Τόσα χρόνια πέρασαν κι όμως απαξιωτικά δεν βγήκατε καν να κοιτάξετε το λαό στα μάτια. Όταν ζητούσατε την ψήφο του είσασταν λαλίστατος. Και μετά μια επιδεικτική αδιαφορία. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλα αυτά για τα σχέδια δολοφονίας σας, οι απειλές, κλπ. 
Οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες όμως δεν μασάνε από αυτά...Και κάνατε το τραγικό λάθος να βγείτε να πείτε στο λαό να πει ΝΑΙ στη λιτότητα? Μόνο αυτό έχετε να πείτε μετά από τόσα χρόνια? Ένα απλό ΝΑΙ σε όλα? Αλλά σωστά...τι ανάγκη έχετε εσείς, οι Ρουβάδες, οι Βανδήδες, οι Μούσχουρες...Έχετε να πληρώσετε και όλα πάνε μια χαρά. Εσείς να συνεχίσετε την ήσυχη ζωούλα σας, οι Ρουβάδες τις συναυλίες τους, η κα. Μούσχουρη -και πολύ κρίμα- αποδείχθηκε μικρή Ελληνίδα κι ας είναι μεγάλη καλλιτέχνιδα...Η παρέα της με τους Ρουβάδες και την αφρόκρεμα της υψηλής (και καλά) κοινωνίας της Ελλάδας της άφησε κουσουράκια δυστυχώς... Κι όλα τα ΜΜΕ , που χρωστάνε εκατομμύρια στο Κράτος, και κανείς ποτέ δεν τα 'βαλε μαζί τους, πλην της τωρινής κυβέρνησης, να προσπαθούν να τη ρίξουν. Με ψέμματα, παραφιλολογίες, διαστρεβλώσεις, απειλές...Αυτό που έκαναν πάντα. Απόλυτη υπήκοοι του συστήματος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που έχει τις ρίζες τους βαθιά μέσα στην Ελλάδα ακόμα. 
Το σύστημα των σκανδάλων, της απάτης, του ψέμματος, της χειραγώγησης του Έλληνα με το μεγάλο όπλο του φόβου. Ψηφίστηκε μια κυβέρνηση που επιτέλους θέλουμε να είναι κοντά στον απλό Έλληνα πολίτη, να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να τα βάλει επιτέλους με όλα τα μεγάλα σάπια δόντια που κατασπαράζουν την Ελλάδα. Και αντί να τους στηρίξετε, βαράτε στο ψαχνό. Όχι, δεν θα σας περάσει ούτε αυτή τη φορά. Θέλω να πιστεύω ότι ο λαός έχει πια ξυπνήσει. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ της Αριστεράς, Σύριζα, ΚΚΕ κλπ. 
Αλλά πρέπει όλοι να υποστηρίξουμε κάτι άλλο από αυτούς που μας ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. Ψηφίσαμε ΝΔ για να διαπραγματευτεί..και αντ'αυτού έλεγε ΝΑΙ σε όλα. Και πριν από κάθε μέτρα που ψήφιζαν μας έλεγαν ότι είμαστε το χείλος της χρεωκοπίας. Και πάλι ΝΑΙ σε όλα. Και πάλι μετά στο χείλος του γκρεμού...Και μετά ΝΑΙ σε όλα. Αυτή η προδοσία γινόταν. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Και μετά τα ψήφιζε αβέρτα. Δεν καταλαβαίνετε ότι ο άνθρωπος είναι ψεύτης, εγκληματίας, επικίνδυνος? Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή? Ο δρόμος που διάλεξαν ο Γιωργάκης, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος μας έφερε στην καταστροφή. Και πάει ένας άνθρωπος να ορθώσει ένα ΟΧΙ επιτέλους σ'αυτή την κατάντια, και πέφτουν πάνω του τα ΜΜΕ και το παρακράτος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-και ο απ'το πουθενά πολιτικός-Θεοδωράκης να τον φάνε. Ε όχι πια. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία του χώρου.Αναγνώστης
tromaktikos@gmail.com