Δευτέρα, Αυγούστου 31

7/11/12 ΣΤΟΧΟΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ... ΓΙΑΤΙ ΣΚΙΧΤΗΚΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ...!!!

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΧΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"7/11/12

Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης. Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 29 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου. Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι χαχόλοι οι Έλληνες από πόσο χριστιανική οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα…


Κάνω επιγραμματικά τις αποκαλύψεις, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος:

1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (γίνεται 100 ετών την προσεχή Πέμπτη 8 Νοεμβρίου!) είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του (σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

2) Η οικονομική άνεση του καλού χριστιανού Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην προχθεσινή κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα!

3) Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την χριστιανικώτατη οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008. Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία της Στήλης ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη…

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - Εφημερίδα "Στόχος"

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: ΠΛΑΪ - ΠΛΑΪ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ Η ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ...!!!