Σάββατο, Αυγούστου 29

Ποιος είναι ο γνωστός πολιτικός που μετείχε σε γλέντια με κοκαΐνη στη Μύκονο... Σιγά την είδηση! Είδηση θα ήταν ποιος πολιτικός είναι εκτός κοκαΐνης στη Μύκονο!

Από το "PRESS-GR"
Γλέντια σε παραλίες και κλαμπ της Μυκόνου με μέλη που κατηγορούνται για συμμετοχή στο καρτέλ ναρκωτικών φέρονται να έκαναν γνωστός πολιτικός με μακρά θητεία στην... κεντρική πολιτική σκηνή και ένα μοντέλο με σημαντικές διακρίσεις κατά το παρελθόν.

Αυτό προκύπτει από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.


Ο πολιτικός -ο οποίος δεν κατηγορείται για κάποιο αδίκημα, ούτε καν ως πελάτης του κυκλώματος- δεν μπορούσε να φανταστεί ότι κάνοντας διακοπές στο νησί των ανέμων θα εμπλακεί με έμμεσο τρόπο στις έρευνες των αστυνομικών. Σε συνομιλία που είχαν δύο από τους «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης ακούγονται να λένε ότι ήταν παρέα με τον πρώην υπουργό σε γνωστό στέκι του νησιού και έκαναν χρήση κοκαΐνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω διαρροών της δικογραφίας, που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται γνωστές, έχουν προκληθεί ψίθυροι σε «πηγαδάκια» πολιτικών και επιχειρηματιών για το θέμα.

Ο πολιτικός, όμως, δεν είναι ο μόνος vip που αναφέρεται στο περιεχόμενο των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών. Και αυτό γιατί σε άλλο απόσπασμα γίνεται αναφορά από τα μέλη του καρτέλ σε μοντέλο με σημαντικές διακρίσεις στο παρελθόν, το οποίο, επίσης, γλεντούσε μαζί τους. Φέρεται, μάλιστα, να κάνει χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ένας 33χρονος πρώην λιμενικός, ένας 34χρονος που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστεία τράπεζας στην Αθήνα και ένας 33χρονος, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.
sibilla-gr