Πέμπτη, Νοεμβρίου 26

«Είμαι ένας φτωχός και μόνος Ανδρέας»: Η νέα συγκλονιστική εξομολόγηση του Μικρούτσικου

«Είμαι ένας φτωχός και μόνος Ανδρέας»: Η νέα συγκλονιστική εξομολόγηση του Μικρούτσικου

Έχοντας γνωρίσει τη μεγαλύτερη δόξα ως άνθρωπος της τηλεόρασης, μετά και το σκληρό «χτύπημα» της μοίρας που «έφαγε» πριν μερικά χρόνια, χάνοντας όλα τα χρήματά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει επιλέξει συνειδητά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απέχοντας από τη τηλεόραση, δεν νιώθει απομονωμένος στο σπίτι του, αλλά όπως εξηγεί στην «Real» έχει βρει πιο ουσιαστικές μορφές επικοινωνίας με τον κόσμο που τον αγάπησε, μιλώντας
κατευθείαν μαζί τους. «Ούτως ή άλλως, κυκλοφορώ στον δρόµο, βγαίνω στο σούπερ µάρκετ.Βλέπω ότι ο κόσµος είναι µια χαρά. Κι εγώ είµαι ψύχραιµος» εξομολογείται ο παρουσιαστής που στη συνέχεια θα παρομοιάσει τη δική του οικονομική κατάσταση με αυτή της Ελλάδας.

«Εγώ είµαι σαν την Ελλάδα σήµερα! Η ζωή µου είναι παράλληλη µε την κρίση της Ελλάδας. Αλλά αυτό δεν σηµαίνει ότι βάζω την ουρά κάτω από τα σκέλια ή ότι αφήνω την κατάσταση», εξήγησε στην Real ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνεχίζει: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και θα τα καταφέρουµε! Το βλέπω και στο χαµόγελο και στο χιούµορ του κόσµου. Η ωριμότητα τελικά των Ελλήνων είναι πολύ µεγάλη…» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τα social media αποτελούν τη νέα του αγαπημένη συνήθεια, ενημερώνει συνεχώς τον λογαριασμό του στο Facebook όπου καταθέτει τις απόψεις του σε όλα τα θέματα, ασχολείται με το σώμα του και τη φυσική του κατάσταση, έχοντας βάλει το τρέξιμο και τη γυμναστική στην καθημερινότητά του.
Όταν η συζήτηση φτάνει στα επαγγελματικά του και το αν έχει κάτι στα άμεσα σχέδια του, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση για την επιστροφή του στη τηλεόραση, ζητώντας ευγενικά να αφήσουν αυτό το θέμα λέγοντας το εξής: «Είναι πολύπλοκα τα προβλήµατά µου, οπότε ας το αφήσουµε…».

Τι απαντάει όμως στις φήμες που τον θέλουν να είναι ερωτευμένος ξανά; «Προσωπικά, εγώ τρελαίνοµαι… Είµαι ένας φτωχός και µόνος Ανδρέας» ξεκαθαρίζει ο Αντρέας Μικρούτσικος!zougla.gr