Πέμπτη, Φεβρουαρίου 4

ΕΚΤΑΚΤΟ-AΠΕΣΥΡΑΝ "ασφαλιστικό" και φορολογικό!

Στη συνάντηση που είχαν με τους υπαλλήλους της τρόικας στην Αθήνα (αυτοί δεν ήταν που μας έλεγαν ότι οι υπουργοί θα μιλάνε απευθείας με τους θεσμούς στις Βρυξέλλες;), ο Τσακαλώτος, το αγόρι με τα κίτρινα και ο Κατρούγκαλος, ο "καθηγητής" που στις φωτογραφίες σηκώνεται στις άκρες των ποδιών του για να φαίνεται ψηλός... ενημερώθηκαν ότι δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις τους τα σχεδιά τους.
Κρίμα τον ξεσηκωμό όλης της Ελλάδας... το απέσυραν οι υπάλληλοι των τροϊκιανών, που ζητάνε αίμα!
Μονόδρομος για τον "αριστερό ριζοσπάστη" Τσίπρα... συνεχίζει υπάκουα τις εντολές του διευθυντηρίου, ή φεύγει σαν τον ΓΑΠ ή με ελικόπτερο, ή -έστω τώρα- ζητάει συγνώμη από τον λαό και υλοποιεί την απόφαση του δημοψηφίσματος!
Άμεση απαίτηση αναγκαστικού κατοχικού δανείου και πολεμικών αποζημιώσεων, με ταυτόχρονη εγγραφή στον προϋπολογισμό, διαγραφή του χρέους και παύση πληρωμών, με τη διεθνή νομολογία του δικτάτορα Μεταξά, που χρησιμοποίησε στα διεθνή δικαστήρια και δικαιώθηκε η Αργεντινή.
Όλα τα υπόλοιπα και η συνέχιση της εξόντωσης του ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας... οδηγεί στην υπεράσπιση με κάθε τρόπο και μέσο -από τον κάθε Έλληνα πολίτη- του σπιτιού του, της οικογένειάς του... ακόμη και με αίμα!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/