Τρίτη, Φεβρουαρίου 9

Θα κλάψουν μανούλες αύριο… Διαβάστε τι συμβαίνει τώρα στο αεροδρόμιο Ελευσίνας…

image


Στην ερευνητική μας ομάδα ήρθε λίγο μετά τις 9 το βράδυ  συγκεκριμένη πληροφορία…
Αμέσως ζητήσαμε – αν και η ώρα ήταν προχωρημένη – από φίλο των Κατοχικών Νέων και κάτοικο του Ασπροπύργου  να μεταβεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας και να μας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί… και φυσικά η πληροφορία επιβεβαιώθηκε… τουλάχιστον ακουστικά…
Πάμε από την αρχή …

Στις 9 περίπου το βράδυ μας ήρθε η πληροφορία ότι η στρατιωτικοί κλήθηκαν στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας προκειμένου μέσα στη νύχτα να ξηλώσουν ένα τεράστιο τολ, να το φορτώσουν σε φορτηγά και να το μεταφέρουν στο λιμάνι όπου αρματαγωγό-α θα το μεταφέρουν πιθανόν αύριο στην Κω, ώστε εκεί να στηθεί και να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο μεταναστών.
Προσοχή η πληροφορία μιλάει για τα μεγάλα τολ, αυτά που ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει χιλιάδες ευρώ για να προστατεύουν τα πολεμικά μας αεροσκάφη απο βομβαρδισμούς…
Ο φίλος της σελίδας μας πήγε, όπου όντως είδε φώτα και άκουγε να γίνονται εργασίες, όμως λόγω της απόστασης δεν μπορούσε να δει (βλέπετε και νύχτα…).
Απευθυνθήκαμε σε άλλη πηγή μας, όπου μας ενημέρωσε ότι όντως γίνονται εργασίες αποξύλωσης τολ, όμως δεν συμφωνεί με τους χρόνους. Η «πηγή» μας ενημέρωσε ότι έχει προγραμματισθεί να μεταφερθεί το τολ με αεροπλάνα c130 μάλλον την Δευτέρα στην Κω. 
Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες απο ανθρώπους που έχουν αποδείξει σε εμάς το αληθές των λόγων τους.
Αν κάνουμε λάθος ας μας διαψεύσουν…
http://katohika.gr