Τρίτη, Φεβρουαρίου 9

«Έβαλε φωτιά» στο «Super Bowl» με την εκρηκτική της εμφάνιση η Beyonce! (βίντεο, εικόνες)

«Έβαλε φωτιά» στο «Super Bowl» με την εκρηκτική της εμφάνιση η Beyonce! (βίντεο, εικόνες)

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που είναι το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τις ΗΠΑ, στο στάδιο «Levi’s» της Καλιφόρνια. Μεγάλο κομμάτι του «Superbowl» βεβαίως εξελίσσεται σε πραγματικό show με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής να κάνουν φοβερές performances στο ημίχρονο.
Η πιο εκρηκτική εμφάνιση λοιπόν, στον φετινό τελικό του Superbowl ανάμεσα στους Denver Broncos με τους Carolina Panthers (σ.σ με τους πρώτους να κερδίζουν) ήταν αυτής της Beyonce!

Η 34χρονη ντίβα της ποπ προκάλεσε σεισμό με την εμφάνιση της όπως θα δείτε τόσο στο βίντεο, όσο και τις φωτογραφίες παρακάτω. Φορώντας ένα μαύρο στενο κορμάκι, με μαύρο δερμάτινο jacket από πάνω εμπνευσμένο από τον Michael Jackson όταν τραγούδησε στο «Super Bowl» το 1993, η  Beyonce έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και χορού! 

Μάλιστα η σταρ φρόντισε να περάσει και το μήνυμά της για τα δικαιώματα των μαύρων.Ντύνοντας τις χορεύτριές της ως «Μαύρους Πάνθηρες», η «Queen Bee» έκανε ξεκάθαρη πολιτική δήλωση.
Να αναφέρουμε πως οι «Μαύροι Πάνθηρες» ήταν ένα κίνημα μαύρων που δημιουργήθηκε στα 60΄s-70’s, και πολέμησε σκληρά ώστε να έχουν ίσα δικαιώματα και ισότιμη θέση στην κοινωνία με τους λευκούς, με αρχικό στόχο την προστασία της Αφροαμερικανικής κοινότητας από της αστυνομική βαρβαρότητα.