Τετάρτη, Φεβρουαρίου 3

Καταγγελία – “φωτιά” για την WIND: “Με δουλεύουν…η εταιρεία είναι σκέτη απάτη» !!!

wind_fbimg2

diafimiseto

“Θέλω να καταγγείλω γεγονός που δεν άπτεται των Εθνικών Θεμάτων… Αφορά τις τηλεπικοινωνίες και συγκεκριμένα την εταιρεία WIND .
Είμαι 10 χρόνια καλός πελάτης της όμως μετά απ;o μια πρόσφατη μεταφορά που έκανα λόγω αλλαγής σπιτιού (75ε κόστος μεταφοράς ) . Μετά άρχισαν τα παρατράγουδα με το κομμάτι της τεχνικής εξυπηρέτησης. Δύο φορές δημιουργήθηκε πρόβλημα και απεφάνθησαν πως είναι στο χώρο μου . Μου χρέωσαν και 30ε την κάθε επίσκεψη . Μετά απο αυτά αποφάσισα να αλλάξω πάροχο και λόγω συμφέρουσας προσφοράς που μου έγινε
Μετά απo έντονη τηλεφωνική επικοινωνία (μέχρι που με απείλησαν πως δεν θα αφήσουν την γραμμή να φύγει λόγω χρέους απο αναβάθμιση ). Το κινητό έχει μεταφερθεί στον νέο πάροχο το σταθερό όμως εδώ και 15 μέρες το σταθερό δεν λειτουργεί. Η Σύνδεση με το διαδύκτιο υπάρχει … Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους μάταια … Με δουλεύουν … πως θα στείλουν τον τεχνικό … Τελικώς κατά την ταπεινή μου γνώμη ενω είναι εντάξει όλες οι συνδέσεις γενικό συμπέρασμα πως έχουν χαλάσει την γραμμή του τηλεφώνου αφήνοντας το διαδύκτιο και μη επιτρέποντας να πάει η γραμμή στο νέο πάροχο. Η εταιρεία είναι σκέτη απάτη . Η διαπίστωση δεν είναι μόνο δική μου αλλά και πολλών άλλων συμπολιτών που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα!  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ  «ΠΟΛΥΒΙΟΣ ASB.”

ΚΙ  ΑΛΛΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ:

  ΑΓΑΠΗΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, 

ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ,
1. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑ 3 ΜΗΝΕΣ!!!
2. ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΙΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΩ 200 ΕΥΡΩ (ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ). ΤΩΡΑ, ΜΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ 2 – 3ΜΗΝΟ!!!
3. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΑΛΛΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ “ΟΦΕΙΛΗΣ” ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!!!.

ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ & ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΠΡΟΣΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ BLOGS.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ WIND.

ALEKOS  TRAV.






Eμείς απο την πλευρά μας σαν διαχειριστές της Ιστοσελίδας, θα τους καταγγείλουμε διότι αρνούνται να εξοφλούν τους λογαριασμούς του κόσμου μέσω πιστωτικών καρτών, όταν κάποιος πάει εκει και του ζητούν ΜΟΝΟΝ  μετρητά!!! Είμαστε οι ίδιοι παθόντες…   Καλά, ποιοί είστε σεις ρε μπαγάσηδες  της  WIND  που αλλάζετε τους νόμους κατά το πώς σας βολεύει και δεν δέχεστε πιστωτικές κάρτες του κοσμάκη, τη στιγμή μάλιστα που οι τράπεζες  εφαρμόζουν αυστηρά το σύστημα «capital  control»  ???  Ποιοί είστε  σεις ρε λαμόγια του κερατά που δεν δέχεστε τις πιστωτικές κάρτες και στέλνετε τον κόσμο να πάει να κόψει στο σβέρκο του για να του τα πάρετε σε ζεστό ρευστό χρήμα???  Ο Συνήγορος του  καταναλωτή το γνωρίζει αυτό???  Η ελληνική Δικαιοσύνη τα γνωρίζει αυτά και δεν παρεμβαίνει να σας κόψει τ’ αυτιά παλιο-αγιογδήτες, που νομίζετε ότι ήρθατε σε καμιά μπανανία για να πλουτίσετε απ’ τη μιά στιγμή στην άλλη ??? 

Η Διαχείριση του Blog
 https://cretanpatriot.wordpress.com