Δευτέρα, Μαρτίου 14


Πολιτικοί νάνοι..............Ενώ οι Σκοπιανοί μας κλείνουν τα σύνορα για να μην δέχονται πρόσφυγες, εμείς για αυτούς τα αφήνουμε ανοικτά για να δεχόμαστε πίσω πρόσφυγες!

Από το site του ΣΥΡΙΖΑ η πληροφορία:

Επιστρέφουν σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές της ΠΓΔΜ τους πρόσφυγες που διέσχισαν τα σύνορα, αφού νωρίτερα τους συνέλαβε. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις δημοσιογράφων και εθελοντών από τις Αρχές της ΠΓΔΜ, οι οποίοι ακολουθούσαν τους περισσότερους από 1.000 πρόσφυγες που κατάφεραν και πέρασαν τον χείμαρρο που βρίσκεται σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από τα σύνορα με την ΠΓΔΜ, μετά το ακριτικό χωριό Χαμηλό.

«Παίρνουμε μέτρα για να επιστρέψουμε την ομάδα στην Ελλάδα. Η αστυνομία και ο στρατός έχουν ενισχύσει την ασφάλεια στα σύνορα σε καίρια σημεία», δήλωσε η εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ σύμφωνα με το Reuters.

Όπως δημοσιεύουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στον λογαριασμό τους στο twitter οι αρχές της ΠΓΔΜ επιστρέφουν πίσω στην Ελλάδα με φορτηγά του στρατού τους περισσότερους από 1.000 πρόσφυγες που πέρασαν νωρίτερα τη Δευτέρα τα σύνορα μέσω των παραποτάμων.