Σάββατο, Απριλίου 30

Ειδομένη: Δείτε το χαρτί αίσχος που μοιράζει το ελληνικό κράτος στους πρόσφυγες, ένα κράτος που κυβερνιέται από δοσίλογους και ριψάσπιδες προδότες…

 diafimiseto
3.jpg

Το ελληνικό κράτος με ένα χαρτί αίσχος που μοιράστηκε σε πρόσφυγες στην Ειδομένη, μεταφρασμένο σε 5 γλώσσες, ξερνάει ένα κάρο ψέμματα για να πείσει του λαθρομετανάστες (κι όχι πρόσφυγες κατ’ εμας) να φύγουν από την Ειδομένη.

Ακολουθεί το χαρτί στα Αγγλικά, η μετάφρασή του στα Ελληνικά στην οποία έχουμε λινκάρει με σύνδεσμο, τα άρθρα που αποδομούν τα ψέμματα που λέει το ελληνικό κράτος στους πρόσφυγες.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

13077268_1587857911505902_183784700_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Είστε στην Ελλάδα και είστε φιλοξενούμενοι σε αυτή τη χώρα. Είναι υποχρέωσή σας να ακολουθείτε τους κανόνες και τις οδηγίες του ελληνικού κράτους. [Σχόλιο: Οι πρόσφυγες δεν είναι το σόι σας από το χωριό που το φιλοξενείτε στο εξοχικό σας κάθε Πάσχα, είναι άνθρωποι που τρέχουν να ξεφύγουν από τον πόλεμο, ρε ξεφτίλες του τσυριζοανέλ].

Τα σύνορα, και γι’αυτό δεν ευθύνεται το ελληνικό κράτος, είναι και θα παραμείνουν κλειστά.

Αυτοί οι οικισμοί δεν καλύπτουν καμιά από τις βασικές, καθημερινές σας ανάγκες. Θα πάψουν να λειτουργούν.Θα πρέπει να μεταφερθείτε στις κατασκηνώσεις που λειτουργούναπό το ελληνικό κράτος, με τρόπο γρήγορο και συντονισμένο, υπό την επίβλεψη των ελληνικών άρχων

Το ελληνικό κράτος σας δίνει την ευκαιρία να μείνετε στις προσωρινές εγκαταστάσεις υποδοχής (κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία,οικισμούς και άλλες εγκαταστάσεις), σε διάφορεςπεριοχές της χωράς. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι ανοιχτέςάλλα φυλάσσονται και ελέγχονται, έτσι ώστε εσείς και οι οικογένειες σας, να είστε ασφαλείς. Εκεί θα βρείτε φαγητόιατρική φροντίδα, ρούχα και  είδη προσωπικής υγιεινής.

Όσο είστε σε αυτές τις εγκαταστάσεις, μπορείτε να κινείστε ελεύθερα εντός και έκτος τους, άλλα θα πρέπει να γυρίζετε πίσω σε μια καθορισμένη ώρα και θα πρέπει να παρακολουθείτε τους κανονισμούς λειτουργίας. Εάν δεν παρακολουθείτε τους κανονισμούς, θα χάσετε το δικαίωμα να μενετέ εκεί

Θα πρέπει επίσης να εγγραφείτε στο μητρώο.

Σύντομα,αφού μπείτε στις εγκαταστάσεις υποδοχής, οι ελληνικές αρχές θα σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμά σας να κάνετε αίτηση για άσυλο στην Ελλάδα [2 (εδώ  και  εδώ)περιπτώσεις ανθρώπων που απορρίφθηκαν τα αιτήματα ασύλου και εάν το δικαιούνταν] και σχετικά με την πιθανότητα της μετεγκατάστασης σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, για όσους πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος μετεγκατάστασης.

Θα λάβετε επίσηςπληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επανένωσης των οικογενειών, ώστε να επαινεθείτε με τα μελή της οικογένειας σας που βρίσκονται στα κράτη, μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης.

Ακόμη, θα λάβετε νομική και οικονομική βοήθεια ώστε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας σε περίπτωση που η αίτηση ασύλου σας απορριφθεί, ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε.

Παρακαλείστε να ακολουθείτε τις εντολές και οδηγίες των αρμόδιων μελών του προσωπικού, που θα σας εξηγήσουν πως να φύγετε από αυτόν τον οικισμό με μεθοδικό τρόπο και πως να μεταφερθείτε με ασφάλεια στα κέντρα υποδοχής.

https://cretanpatriot.wordpress.com