Σάββατο, Απριλίου 30

Εικόνες ΦΡΙKHΣ μέσα απο το σπίτι – Δείτε την Τέτα Καμπουρέλη παραμορφωμένη από το ξύλο


Εικόνες ΦΡΙKHΣ μέσα απο το σπίτι – Δείτε την Τέτα Καμπουρέλη παραμορφωμένη από το ξύλο
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους
ΔΕΙΤΕ τις εικόνες που ακολουθούν
Εναν ζωντανό εφιάλτη έζησε στο ίδιο της το σπίτι η γνωστή τηλεοπτική μανικιουρίστα Τέτα Καμπουρέλη. Τρεις άγνωστοι με καλυμμένα πρόσωπα, κρατώντας δύο πιστόλια και λοστό, εισέβαλαν χθες στο σπίτι της με σκοπό τη ληστεία.

Οι ίδιοι είχαν «τρυπώσει» νωρίτερα από παράθυρο του σπιτιού της στη Βάρη ενώ η κα Καμπουρέλη με τον σύζυγό της επέστεψαν περί τις 21.00 στην οικία, την ώρα που οι ληστές ήταν ακόμη εκεί.
Η Τέτα ακούει τον άντρα της την ώρα που είναι στο μπάνιο να φωνάζει βοήθεια. Βγαίνει έξω και την ακινητοποιεί ένας μεγαλόσωμος με κουκούλα. Προσπαθεί να φωνάξει και δέχεται τρία χτυπήματα στο κεφάλι. Είναι γ@μvή με μια πετσέτα. Οι ληστές άρπαξαν κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό από το σπίτι ενώ «σήκωσαν» και ένα χρηματοκιβώτιο αξίας 100.000 ευρώ.
Κατά τη διαφυγή τους, ο σύζυγος της μανικιουρίστας κατάφερε να αρπάξει από τον έναν το όπλο που κρατούσε και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Στον πυροβολισμό «απάντησε» ένας εκ των δραστών που κρατούσε το δεύτερο όπλο, πυροβολώντας προς το ζευγάρι, ευτυχώς χωρίς να το τραυματίσει. Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες.
Δείτε λοιπόν πώς άφησαν την Τέτα, αλλά και το σπίτι, τα συρτάρια στα οποία είχαν τα κοσμήματά τους, καθώς και την συρταριέρα κάτω απο την τηλεόραση. Εικόνες που μπορούν να δείξουν την κόλαση που πέρασαν για περισσότερη απο μισή ώρα οι δυο τους. Το θετικό είναι ότι κανείς δεν έπαθε κάτι χειρότερο…
πηγη eimaste-edo.blogspot.gr

 http://expresstime.gr/