Πέμπτη, Μαΐου 26

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών πάλι για τους λαθρομετανάστες τα δίνει....

Δωρεάν τρόφιμα σε 1.000 οικογένειες για 10 μήνες

kalathi-trofima__main.jpg
Ελληνικά φρέσκα τρόφιμα -όπως φρούτα, λαχανικά, γάλα, γιαούρτι, αβγά και νωπό κοτόπουλο- θα προσφερθούν επί δέκα συνεχείς μήνες σε 1.000 οικογένειες με ανήλικα παιδιά που ζουν στο όριο της ακραίας φτώχειας από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Ήδη, στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Κυνηγού, επί της οδού Βουλιαγμένης, παραδόθηκαν από τον γενικό διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο Δήμτσα οι πρώτες κάρτες με τις οποίες οι

οικογένειες, οι οποίες επελέγησαν με κριτήριο το πολύ χαμηλό ή μηδενικό εισόδημα, θα μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά ή όποτε αυτές έχουν ανάγκη τις ποσότητες φρέσκων τροφίμων αξίας 45 ευρώ μηνιαίως.
Η προσφορά γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος GIVE FOR GREECE IIΙ του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC με τη στήριξη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ελληνοαμερικανικών ιδρυμάτων και Αμερικανών πολιτών. Το πρόγραμμα, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχει ήδη στηρίξει 6.367 άτομα, 3.354 οικογένειες με παιδιά, 342 μονογονεϊκές οικογένειες και 124 οικογένειες ΑΜΕΑ.