Κυριακή, Μαΐου 1

Δίνουν τα πάντα στους δανειστές για λίγο ακόμη χρόνο εξουσίας. Και οι Ελληνες πολίτες απλώς παρακολουθούν την καταστροφή.

Η πρωτοφανής καταστροφική λαίλαπα της χώρας και του έθνους που έχει ενσκύψει από την δοσίλογη κυβέρνηση των δήθεν «αριστερών» πολιτικών αλητών και τυχοδιωκτών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και λογικής. Τώρα μαζεύουν ότι αποφάγια υπάρχουν στην οικονομία της χώρας (γιατί με την πολιτική τους μόνο αποφάγια έχουν μείνει) για να τα προσφέρουν στους δανειστές προκειμένου να εξασφαλίσουν λίγο ακόμη χρόνο στις καρέκλες της εξουσίας. Και το κάνουν αυτό γιατί είναι σίγουροι,
όπως και οι προηγούμενοι όμοιοί τους, ότι δεν υπάρχει περίπτωση το πολιτικό σύστημα της διαπλοκής το οποίο υπηρετούν να τους τιμωρήσει.
Ετσι προχωρούν κάθε μέρα σε «σκούπισμα» όσων διαθεσίμων αποθεματικών έχουν μείνει σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς χωρίς να τους ενδιαφέρει αν αυτά τα χρήματα προορίζονται για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών των πολιτών όπως περίθαλψη υγείας και καταβολή μισθών και συντάξεων. Πρώτα ζήτησαν τα αποθεματικά των νοσοκομείων, μετά τα αποθεματικά του ΕΟΠΥΥ, ύστερα του ΟΑΕΔ, μετά το ταμείο της Βουλής (τα μόνα χρήματα που δεν εξυπηρετούν κοινωνικές ανάγκες) και στη συνέχεια τα αποθεματικά του υπουργείου άμυνας και του υπουργείου περιβάλλοντος.
Και ενώ όλα αυτά γίνονται στην δύσμοιρη χώρα μας από τους αριστερούς εθνοπροδότες, οι πολίτες δυστυχώς τα παρακολουθούν απαθείς, αδρανείς και ψοφοδεείς, ωσάν να μην αφορούν την δική τους ζωή, την υποδούλωσή τους και την καταδίκη σε κοινωνικό θάνατο των ιδίων και των παιδιών τους.
Είναι άραγε οι σημερινοί Ελληνες πολίτες απόγονοι των Μαραθονομάχων, των Σαλαμινομάχων, των 300 του Λεωνίδα, των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας, των μαχητών στο Βαλτέτσι, στα Δερβενάκια, στο Μεσολόγγι, στο Μανιάκι, στους Βαλκανικούς αγώνες, στην Πίνδο του 1940 και στο Πολυτεχνείο το 1973 ;