Τετάρτη, Μαΐου 25

Είναι σίγουρο ότι έχει σώας τας φρένας;

assets LARGE t 420 54266652xΟ κ. Πάνος Καμμένος είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος για τις παρέες του. κάνει αστειάκια, λέει ανέκδοτα και είναι ευγενής με τις κυρίες. Δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής, αλλά σε κερδίζει με τον καλοσυνάτο χαρακτήρα του.
Είναι πεισματάρης σε αυτό που λέει, την ώρα που το λέει, αλλά την άλλη μέρα μπορεί να υπερασπίζεται με πάθος το ακριβώς αντίθετο.
Έχει αναπτύξει συναισθηματική σχέση με τον Αλέξη και του αρέσει να διαλαλεί ότι «ο πρωθυπουργός είναι φίλος μου και δεν θα τον προδώσω ποτέ». Αντίθετα ο κ. Τσίπρας δεν κοιμάται ήσυχα από τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του συγκυβερνήτη του και υπουργού του.

Το πρόσφατο παρελθόν μόνο είχε κλονίσει συθέμελα την κυβέρνηση με το θέμα Μουζάλα , ο οποίος είχε τολμήσει να αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία» από παραδρομή όπως είχε παραδεχθεί.
Ο κ. Καμμένος απαίτησε την παραίτηση του κ. Μουζάλα και δεν δεχόταν μύγα στο σπαθί του. ο πρωθυπουργός είχε φτάσει σε αδιέξοδο και ανέθεσε το πρόβλημα στους υπουργούς Νίκο Παππά και Τέρενς Κουίκ. Συναντήθηκαν με τον κ. Καμμένο, ο οποίος μεταξύ τυρού και αχλαδίου δέχτηκε να παραιτηθεί ο κ. Μουζάλας σε 2-3 μέρες που θα επέστρεφε ο πρωθυπουργός από τα Βρυξέλλες.
Σε αυτές τις 2-3 μέρες ο κ. Καμμένος ηρέμισε και ξέχασε την απαίτησή του για παραίτηση εδώ και τώρα του κ. Μουζάλα. Είπαμε ο Πάνος είναι καλό παιδί. Νευριάζει και μετά του περνάει.
Πριν από την τελευταία ψηφοφορία ο υπουργός Άμυνας έριξε και άλλη ρουκέτα στο φίλο του Αλέξη με τα ειδικά μισθολόγια. Πάλι απείλησε με παραίτηση εάν πάγωναν οι αυξήσεις για 2 χρόνια και μετά από 24 ώρες δέχτηκε να κοροϊδέψουν τους ένστολους. Να ψηφιστεί το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων , που ζητούσαν οι δανειστές και μετά να βρουν ισοδύναμα.
Και προχθές έγινε το κορυφαίο. Ο κ. Καμμένος ψήφισε τα μέτρα και μάλιστα με ενθουσιασμό και πύρινους λόγους. Και την άλλη μέρα (χθες) στη Σύρο χαρακτήρισε την αύξηση στο ΦΠΑ, που μόλις είχε ψηφίσει «ενέργεια εγκληματική και αντισυνταγματική». Δηλαδή ένας αρχηγός κόμματος, συγκυβερνήτης και υπουργός Άμυνας ομολόγησε δημόσια ότι ψήφισε εις γνώση του ένα εγκληματικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο.
Δεν παίζεται... αλλά είναι και υπουργός Άμυνας. Μήπως...
 spirospero.gr