Τρίτη, Μαΐου 24

Πέντε λόγοι για να μην γίνετε σαν τα μοντέλα των περιοδικών

Πέντε λόγοι για να μην γίνετε σαν τα μοντέλα των περιοδικών
Είστε από αυτές που βλέπουν μοντέλα στα περιοδικά και τρελαίνονται; Διαβάστε πέντε λόγους που ίσως σας κάνουν να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά...

Γιατί είναι η δουλειά τους, όχι η δική σου...
Μπορεί να είστε γραμματέας, δασκάλα, φουρνάρισσα, φοιτήτρια και καλά κάνετε. Πάντως δεν είστε μοντέλο. Όταν βρεθεί κάποιος να σας πληρώσει για να κάνετε το μοντέλο, τότε κάντε ότι μπορείτε για να μοιάσετε.

Γυμνάζονται πολύ. Μα πάρα πολύ
Εσείς που και που πάτε στο γυμναστήριο και όταν κάνετε την παρασπονδία σας επειδή βαριέστε πάτε για καφέ με την κολλητή σας και πολύ καλά κάνετε.

Τρέφονται αναλόγως
Μπορεί να έχετε αφανίσει το ράφι με το κινόα και τα goji berries στα βιολογικά, αλλά το «χτυπάτε» και το σουβλάκι σας την Παρασκευή το βράδυ. It's ok. Υγιές είναι και αυτό.

Χτυπάνε κάρτα σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής
Όντως η φύση τις προίκισε τις άτιμες αλλά έχει μπει και ανθρώπινο χεράκι σε αυτή την ομορφιά. Μάσκες, θεραπείες και λοιπά κομφόρ, σίγουρα βοηθούν να διατηρηθεί το κάλλος. Εσείς μεταξύ μας, μια στο τόσο και αν έχει φτάσει η ρίζα στο αυτί.

Χαλαρώστε. Άλλωστε, αν το δείτε και αλλιώς, ίσως τελικά είναι καλύτερα να είστε... θνητός παρά «θεός». Αφήστε τις θεϊκότητες γι' αυτές που τις αντέχουν!

Πηγή:coremag.gr