Πέμπτη, Μαΐου 26

Η Intersys σας προσφέρει 5 Χρόνια Εγγύηση για όλες τις Οικιακές Συσκευές Gorenje

Η Intersys σας προσφέρει 5 Χρόνια Εγγύηση για όλες τις Οικιακές Συσκευές Gorenje
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Gorenje στην Ελλάδα, προσφέρει 5 χρόνια συνολικής εγγύησης σε όλες τις οικιακές συσκευές, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Gorenje παράγει οικιακές συσκευές υψηλής ποιότητας για πάνω από 60 χρόνια και παραμένει μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών οικιακών συσκευών στην Ευρώπη. Είναι αφοσιωμένη στην
ανάπτυξη των δικών της τεχνολογιών καθώς και στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα στυλιζαρισμένων συσκευών από ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια ρούχων/πιάτων, απορροφητήρες και καταψύκτες. Όλες οι συσκευές σας προσφέρουν μία εμπειρία γεμάτη έμπνευση, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικές. Η Intersys κάνει ακόμα πιο δελεαστική την αγορά τους με επιπλέον 3 χρόνια επέκταση εγγύησης.



Τα Retro ψυγεία Gorenje διαθέτουν διαχρονικό design και έξυπνες λειτουργίες για να μπορούν να αναπαράγουν συνθήκες παρόμοιες με εκείνες που βρίσκονται στη φύση. Ο συνδυασμός του all time classic σχεδιασμού τους και το πλήθος των χρωμάτων τους τα κάνει αντικείμενα πόθου για εσάς τους λάτρεις του design. Τα ψυγεία Gorenje αποτελούν τα μοντέρνα σύμβολα της σύγχρονης αισθητικής και προκαλούν μία ευχάριστη έκπληξη οπουδήποτε και αν εμφανιστούν.



Οι φούρνοι και οι κουζίνες Gorenje διαθέτουν τεχνικά πλεονεκτήματα μοναδικά στο είδος τους, νέα μεγαλύτερη χωρητικότητα και νέες λειτουργίες ψησίματος. Το παραδοσιακό στρογγυλεμένο σχήμα των φούρνων, εμπνευσμένο από τον παραδοσιακό χωριάτικο ξυλόφουρνο επιτρέπει στον ζεστό αέρα να κινείται ελεύθερα και να αγκαλιάζει το φαγητό, ψήνοντάς το τέλεια και κάνοντάς το τραγανό απ’ έξω και ζουμερό από μέσα. Η μεγάλη γκάμα μοντέλων καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή ενώ η μοντέρνα και λιτή αισθητική ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης. Επιπλέον, η ευκολία στην χρήση και η ασφάλεια που παρέχουν οι φούρνοι και οι κουζίνες Gorenje κάνει τους καταναλωτές να τις εμπιστεύονται και να βιώνουν καθημερινά την εμπειρία της τελειότητας!

Είναι η τέλεια επιλογή για ένα μοντέρνο σπίτι και έναν σύγχρονο τρόπο ζωής.

Τα επιπλέον 3 έτη εγγύησης (στην ήδη υπάρχουσα εγγύηση των 2 ετών) αφορούν αποκλειστικά προϊόντα που υπόκεινται σε καθεστώς εγγύησης και αποτελούν παροχής της Intersys Α.Ε. Οι προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για να κατοχυρώσουν την επέκταση εγγύησης είναι οι παρακάτω:

  • Η αγορά του προϊόντος θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί από 1 Μαΐου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016.
  • Ο καταναλωτής, οφείλει να συμπληρώσει τα στοιχεία του στο www.gorenje.gr/5yearswarranty εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και να προσκομίσει το επίσημο αποδεικτικό στοιχείο (απόδειξη ή τιμολόγιο).
  • Τα επιπλέον τρία (3) έτη εγγύησης, αφορούν αποκλειστικά προϊόντα που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Intersys A.E. και αποτελούν παροχή της. 
  • Η επέκταση εγγύησης ενεργοποιείται αυτόματα, μετά από την εισαγωγή των στοιχείων του καταναλωτή στο www.gorenje.gr/5yearswarranty, εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις.

zougla.gr